Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az étrend jó majdnem...

Ez az étrend jó majdnem minden napra? Fogyni vágyó hölgynek

Figyelt kérdés

Ez az eredeti:

Reggeli: 1 bögre zsírszegény

túró (gyümölccsel vagy

simán)

Ebéd: párolt csirkemell

rizzsel

Vacsora: gyümölcsök (1 alma, málna, ribizli, egres)

És 2,5 l víz minden nap

Természetesen nem minden nap ezeket fogja enni, mert szerinte hamar megunná, hogy minden nap ezeket enné.. szóval gondolta, hogy reggelire gyümölcs, ebédre friss zöldségsaláta, vacsorára pedig 1 szelet graham kenyeret 2 szelet zsírszegény sajttal; és így tovább (akár keverve is ezek). Nassolnivalónak pedig 6 szem olajos mag.

Ha ez nem jó, akkor tudtok írni egy egészséges étrendet? 20 kgtól kéne megszabadulnia

2021. júl. 19. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Itt egy egészségesebb napi menü, amivel azért elég jól lehet fogyni (én kb eszerint eszem, 2-3 óránként, leadtam 15 kg-t, pedig nem indultam túlsúlyról):

reggeli:

2 tojásból rántotta hagymával, gombával, spenóttal, sajttal, mellé kígyóuborka, paprika, friss paradicsom, egy szelet vajas teljes kiőrlésű kenyér.

tízórai:

3 korpovit keksz sajttal, csirkemellsonkával

ebéd:

tejszínes csirkemell, barnarizs, friss saláta

uzsonna:

túró elkeverve egy doboz natúr joghurttal, gyümölccsel, zabpehellyel (fahéj+édesítőszer opcionális, ízlés szerint)

vacsora:

két szelet tk kenyér, sajt, sonka, a reggelinél látott friss zöldségek, esetleg ebédről maradt zöldsaláta.

utóvacsi:

egy maréknyi olajos mag, esetleg túró korpovit keksszel

Ebben így kiegyensúlyozottan van mindenféle mikro-makrotápanyag, nagyjából 1500 kcalra kihozod, a gyors-lassú felszívódású CH miatt nem éhezik, van benne bőven finom dolog és még fogy is tőle. Amit te leírtál, az éhezés és nem csak amiatt unná meg, mert monoton, hanem mert egyszerűen fenntarthatatlan. Plusz hosszú távon nem is hozna eredményt. Mindemellett napi fél-egy óra könnyed mozgás, hogy felpörgesse az anyagcserét.

Hajrá!

2021. júl. 20. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:
18%
Éhezés... aztán majd jól visszahízik, amikor ismét enni kezd.
2021. júl. 20. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Én ezeket eszem:

Reggelire pl egy-két szelet kenyér, sajt, szalámi, zöldségek, vagy sajt-szalámitál, avokádós pirítós...

Tízórai natúr joghurtot gyümölcsökkel, vagy saját házi zabszeletet esetleg banánt, almát ilyesmit

Ebédre egyszerű leves, másodiknak pedig random. Valamilyen sült, quinoával salátával, főzelék, zöldséges tésztasaláta, resztelt máj, lecsó stb

Uzsira gyümölcs, néha csak úgy magában, máskor tejszínhabbal kehelyként, mert finom

Vacsira főtt tojást, rántottát, de néha csak zöldsalátát magvakkal, olívaolajjal, parmezánnal

Plusz szoktam nassolni is, egy-egy kocka csokit, vagy házi müzliszeletet :), mert szeretem.

Emellett mozgok naponta fél-egyórát (futás, erősítés, úszás, bicó)...

2021. júl. 20. 12:00
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Megerősíteném: ez nagyon kevés, szinte éheztetés. Hol a napi ötszöri étkezés? Folyadék, mozgás, hasznos szénhidrát?? Ez így nagy nulla.
2021. júl. 20. 13:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyokos lepontozók. Megnézném miket esztek, hogy néztek ki. :D

Én adtam a legjobb tanácsot. Edzem és így étkezem. Bomba formában vagyok.

2021. júl. 20. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!