Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az étrend jó majdnem...

Ez az étrend jó majdnem minden napra? Fogyni vágyó hölgynek

Figyelt kérdés

Ez az eredeti:

Reggeli: 1 bögre zsírszegény

túró (gyümölccsel vagy

simán)

Ebéd: párolt csirkemell

rizzsel

Vacsora: gyümölcsök (1 alma, málna, ribizli, egres)

És 2,5 l víz minden nap

Természetesen nem minden nap ezeket fogja enni, mert szerinte hamar megunná, hogy minden nap ezeket enné.. szóval gondolta, hogy reggelire gyümölcs, ebédre friss zöldségsaláta, vacsorára pedig 1 szelet graham kenyeret 2 szelet zsírszegény sajttal; és így tovább (akár keverve is ezek). Nassolnivalónak pedig 6 szem olajos mag.

Ha ez nem jó, akkor tudtok írni egy egészséges étrendet? 20 kgtól kéne megszabadulnia

2021. júl. 19. 16:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon nem, ez éhezés! Étrendet meg pénzért írnak, akiknek ez a szakmájuk.

Miért nem eszel zöldségeket? Reggelire/vacsorára bármilyen tojást, sonkát, alacsony zsírtartalmú sajtot paradicsommal, paprikával, uborkával stb., 1 szelet bármilyen! kenyérrel. Ebédre egy bőséges levest tészta nélkül, bármilyen húst/halat főtt/sült zöldséggel és akár rízzsel, de tésztával is; kevés zsíradékkal készítve. A túró szuper, de ebből végtelen dolgot lehet kihozni a körőzöttet is.

2021. júl. 19. 17:12
 2/15 anonim ***** válasza:
44%

Ez így leírva kevésnek tűnik, de a kalória számít.

Nem tudjuk, hogy az a párolt csirkemell hogy készült, illetve hány grammot is eszik belőle, illetve mennyi rizzsel.

Kalóriát kell számolni, eleinte én sem akartam, mert bonyolultnak tűnt, de belejöttem és -35kg lement, és nem kell már többet fogynom.

Így 0 infóval azt tudom tanácsolni, hogy 1600 kalóriánál kevesebbet ne egyen 1 nap.

2021. júl. 19. 17:22
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Ez rettenetesen kevésnek tűnik. Én pl. ma ettem ebédre csirkemellet, sült karajt salátával, egy kis virslit, és most pl. megettem egy szelet pizzát, és szerintem estefele is valamiféle húst eszek zöldséggel. Ez így kb. 1500 kalória. De simán szoktam enni meleg szendvicset is, palacsintát, sütit is, csak mértékkel, és mindent beleszámolok a kalóriakeretembe. Nem csirkemellen kell élni meg rizsen. Én pl. imádom a cézár salátát, és rengeteget szoktam enni, de na, muszájból nem muszáj csak ilyenekre felépíteni az étrendet, mert ha a kalóriakeretben bent van, bármit ehetsz. Igazából az első válaszoló szépen leírta, hogy miket lehet még enni. De szerintem írni egy konkrét étrendet is felesleges. Nekem pl. meg vannak a tipikus kajáim, de én kalóriakeret szerint megyek. Szóval megnézem, hogy még mennyi kalóriát ehetek ma, és akkor azt beosztom, kinyitom a hűtőt, és megnézem mit találok, és akkor valamit összedobok ami belefér a kalóriakeretembe.
2021. júl. 19. 17:28
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Reggel edd a gyümölcsöt, este a túrót (lassú felszívódású fehérje). Ezt a kettőt mindenkép cseréld fel.

Délben a csirke-rizs mellé egyél zöldséget.

Este csirke, hal, túró, marha plusz zöldség.

A kenyeret inkább délig edd. Estére nem a legjobb választás.

Ha éhes maradsz estére, mehet kazein tápkiegészítő is.

2021. júl. 19. 17:32
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük a válaszokat. Én F vagyok, a páromnak kell. Én pedig nem vagyok ilyenekkel tisztában:) nagyon köszi
2021. júl. 19. 19:12
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

5-ös Akkor ne te kérdezz, főleg ne tervezz; mert mint bevallottad, sőt amit elképzelsz egészségtelen; nem vagy vele tisztában.

Ha fogyni szeretne felteszi a saját kérdéseit!

2021. júl. 19. 19:31
 7/15 A kérdező kommentje:
6# rendben, bocsánat🤔
2021. júl. 19. 19:55
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
Ez így elêg pocsék.
2021. júl. 19. 20:50
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
Ha én lennék a párod, és ezekkel akarnál etetni, akkor otthagynálak! Még a vizet is beosztanád neki?
2021. júl. 20. 02:08
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

A második felvonásban még több a probléma, mint az eredetiben (azzal mondjuk beérném, ha előző nap egy eseményen bekajáltam volna).

Idézem amire gondoltál:

Reggeli - gyümölcs

Ebéd - friss zöldségsaláta

Vacsora - egy szelet kenyér, 2 szelet sajt

Ezen kívül engedélyezel egész pontosan 6 szem olajos magvat.

Itt már átment ez a kérdés színtiszta trollkodásba, ugyanis ez több sebből vérzik.

Ha mégis komoly, akkor egy kis magyarázatot adok.

1. A fogyókúra nem arról szól, hogy zöldségekkel és gyümölcsökkel tömjük magunkat.

2. Én eleve nem tudok zöldségeket egymagában enni, nekem egy saláta elfogy az ebéd mellé például. Vagy legalább ha valami sonka, tojás, egyéb lenne abban a salátában, de így nem jó.

3. Gyümölcsökkel tömni magát eleve nem jó. FŐLEG nem reggelire, éhgyomorra. A gyümölcsökben is cukor van, a gyümölcscukor (fruktóz) ugyanúgy cukor. Ezért nem is ajánlják, csak mértékkel fogyókúra alatt.

4. Már estére kinyúlna az éhségtől, mert semmi tartalmasat nem evett, 0 fehérje. Vacsora után sem konnyebbül meg az üres kenyértől, egyáltalán hús nélkül hogy eszi meg valaki a kenyeret sajttal?

5. Ha ezt csinálja így éhezik, pár nap után bezabál az éhségtől (ha nem esik össze, és viszi el a mentő), aztán hízás lesz az eredmény.

+ Miért nem esztek levest?

Fogalmad sincs, hogy kell diétázni, meg mivel, de te akarod kisegíteni. :( Inkább ne tedd. És ha ő se ért hozzá, akkor keressen fel tanácsadót, dietikust, stb.

2021. júl. 20. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!