Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 szendvics fogyasztása...

2 szendvics fogyasztása naponta már (sikeres) fogyókúrának számít?

Figyelt kérdés

2021. júl. 16. 17:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
#20 szekszi. de én nem értem miért a gluténmentességnek tudod be a sikeres fogyást. ha mellette nem zabáltál cukrot meg zsírt, akkor miért nem emiatt fogytál? miért a glutén miatt?
2021. júl. 16. 23:39
 22/32 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem emiatt is. Többet, gyorsabban.
2021. júl. 16. 23:45
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

20-as Ha glutén érzékeny vagy puffaszthat, sőt lehet komolyabb bajod.

Ettől függetlenül ennek semmi köze a fogyáshoz.

2021. júl. 17. 00:05
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
#23 HA érzékeny. Ha meg nem akkor semmi értelme elhagyni
2021. júl. 17. 00:07
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, a gluténnek semmi köze ehhez. Mi az, hogy a gluténben sok a kalória? Akkor a gluténmentes kenyérnek nem sokkal kevesebb kcalt kéne tartalmaznia, mint a simának?

Ha az állításodat alá akarod támasztani, érdemesebb lenne valami tudományos forrást küldeni, nem a meztelen testedet, mert az nem bizonyítja, hogy a gluténmentesség miatt fogytál.

2021. júl. 17. 02:31
 26/32 A kérdező kommentje:

25# Nekem per speciel szimpi hogy így mutatta be az eredményét! Gyakorlatias, és viszonylag érthető. És gratulálok is hozzá! Vicces én pont hasonlóan nézek ki, mint a 115 kg-os tested, és hasonlóképp is szeretnék lefogyni, max 5-10 kg-al többet.

Nekem a célom az ahonnan indultam, a 75 Kg.

2021. júl. 17. 05:17
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Glutén sima fehérje, kalóriatartalma pont annyi, mint más fehérjéknek. Nem kell túlmisztifikálni, nem az okolható minden bajért a világban, ha nem vagy rá érzékeny, akkor problémamentesen fogyasztható.

Kérdező, két olyan szendvics, amit írtál, az elég koplalós, hízékonyabb leszel csak tőle. Az, hogy jelenleg nem vagy éhes, az nem jelent semmit, mivel arra hat az időjárás is, ill. az elhatározásod is.

2021. júl. 17. 10:24
 28/32 anonim ***** válasza:
90%
26. kissé kellemetlen, hogy magadnak akartál válaszolni és gratulálni, de véletlenül ezzel a profiloddal maradtál bejelentkezve 🤣
2021. júl. 17. 13:00
 29/32 anonim ***** válasza:

És miért írogatnék megerősítő kérdéseket meg válaszokat magamnak? Arra mi szükségem volna most, főleg hogy ez nem mostani sztori?

Mert én itt voltam tavaly is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__1..

Csak próbáltam segíteni neki. :) Nem zavarnak a kételkedők. Én lefogytam így, ha nektek más stratégiátok van rá, akkor tegyetek úgy.

[link]

2021. júl. 17. 13:52
 30/32 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy mi látjuk, hogy mindkettő a kérdező kommentje?

Istenem, mennyire szánalmas életed lehet, ha ezen az oldalon beszélgetsz magaddal.

2021. júl. 17. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!