2 szendvics fogyasztása naponta már (sikeres) fogyókúrának számít?
Ha ennyi, amit megeszel, akkor nagyon rossz úton jársz. Semmi vitamin, rost, se gyümölcs. Ez nem fogyókúra, hanem koplalás és a tápanyagokat is megvonod magadtól, betegségek előszobája. Ha abbahagyod a végén a szervezeted úgy ki lesz zsigerelve, hogy mindent el fog raktározni, még a víztől is hízni fogsz.
Életmódváltás a lényeg, a 2-es hozzászóló tökéletesen leírta, hogy milyen a jó étrend. Plusz napi ötszöri étkezés, sok folyadék!
Na igen, ez jogos! Én valóban a "hülyeségből", egy hülye ötlet miatt híztam meg eléggé, és most nagyon nagyon szeretném visszakapni, visszadolgozni a normális testsúlyom.
A kérdést azért írtam ki, mert most pár napja csak 1-2 szendvicset ettem, éj jó volt, nem voltam utána éhes egész nap.
Szóval az lenne a lényeg, hogy megtaláljam a megfelelő táplálkozási szokást, amivel tudok folyamatosan fogyni.
Jöhetnek a tanácsok, hogy mit táplálkozzak! 😀
Mert nekem ez szimpi volt, hogy csak ennyit ettem.
De szeretek gyümölcsöket is enni/inni, szeretném ha vitaminokkal is el lennék látva, és hogy egészséges legyek!
Kérek szépen tippeket, bevált módszereket a folyamatos és egészséges fogyáshoz!
Lehet 2 szendvicset enni, ha ezek megfelelő méretűek, sok mindennel megrakva. Nem mindegy, hogy 1 vagy fél kg-ost szeletelsz, milyen vastagon, sőt az sem milyen irányba.
Vonatkoztass el egész napra a szendvicstől, ha fogyni akarsz!
Nem, kor, magasság, súly, aktivitás amit meg kellene adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!