Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kaloriat eget a szervez...

Mennyi kaloriat eget a szervezetem magatol?

Figyelt kérdés

Sziasztok, mar lassan 6honapja csinalom a fogyokoruakamat, es 134-rol sikeresen lementem 122kg-ra. Valamilyen szinten szamoltam is a kaloriakat, de a pontosabb kép erdekeben, azt szeretnem megkerdezni, hogy mennyi kaloriat eget magatol a szervezetem csupan attol, hogy mukodik, levegot veszek stb.

122kg - 190cm vagyok. Elore is koszonom!

2021. júl. 13. 20:38
 1/3 anonim válasza:

A napi szukseglet valahol 1500 es 2000 kozott van. Fugg a nemtol, kortol, anyagcseretol, milyen munkat vegzel stb.

Ha ezeket az adatokat beirod egy kalkulatorba, kiadja a körülbelüli erteket. Ez ala kell menni ha fogyni akarsz. Vagy ugy hogy kevesebb kaloriat viszel be mint kellene, vagy tartod magad az ertekhez, de sporttal elegetsz nehanyszazat..

2021. júl. 13. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, én is 190 cm vagyok és 110 kg perpill. Nekem az alap energiafogyasztásom mindenféle mozgás nélkül (BMR) 2300 kcal körül van, neked is hasonló lehet.
2021. júl. 14. 02:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt nem lehet tudni pontosan, és nem is egy kőbe vésett szám. Az egyéni anyagcserédtől, endokrin állapotodtól, aktivitasodtól függ, és napi szinten más, nem mindig ugyanannyi. A szervezeted mondja meg , hogy mikor mennyi energiára van szüksége. Ha odafigyelsz rá. A fizikai éhség- jóllakottság érzete nem dísznek van. Pont ezért.
2021. júl. 14. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!