Hogyan álljam meg azt, hogy vízen kívül mást ne igyak és ne vegyek egészségtelen szarokat?
Sajnos mondhatni rabja vagyok az energiaitaloknak, dobozos kóláknak, kávéknak. Sokszor veszek Somersbyt és Strongbowt is, na meg ízesített söröket.
Mindig eltervezem, hogy na jó, holnaptól ilyen szarokat nem fogok inni hisz egészségtelenek és még szeretnék leadni 10 kilót, de így nem fog menni ha ilyeneket vedelek.
Sokszor elmegyek bevásárolni, hogy hú majd veszek ilyen gyümölcsöt meg olyan zöldséget, de mégis mindig a sz@rt veszem konkréten. (ronda fogalmazás, de így van) Keksz, zacskós leves és stb, tudjátok.
Pedig már elértem volna a célom ha akkor elkezdtem volna amikor elsőnek akartam.
Hogy lehet ezt megállni? Csak fejben dől el? Csak rajtam múlik?
Annyira nehéz hiába akarok változtatni, hiába tudom, hogy még fogynom kéne.
Pedig a gyümölccsel is ellenék, jobb lenne ha ezt nasiznám mondjuk keksz helyett.
Futással is úgy vagyok, hogy majd holnap.. szerintetek lett eddig belőle valami? Persze, hogy nem.
Pedig a közelemben van is egy jó kis földút, de nem tudom mi tart vissza, talán az, hogy ha néznek vagy nem tudom.. pedig más is szokott nappal futni, nincs ebben semmi, én mégis konkrétan félek tőle..
Edzőterembe nem szeretnék járni, itthon van elég eszközöm, de mégsem kezdek hozzá. (na meg eléggé introvertált vagyok, nem szeretném ha edzés közben bárki is nézne)
Inkább beülök a gép elé yt videókat nézni vagy Netflix.
Egyedül élek egyébként, lehet ez is úgymond baj hisz nincs aki a picsámba rúgjon vagy fogalmam nincs..
Fejben dől el, csakis a Te döntésed. Embereld meg magad! Mielőtt vásárolni mész, írj össze magadnak egy listát, és csak azokat vedd! Nézegess egészséges recepteket a neten!
Én is rettenetesen féltem a többi ember tekintetétől, mikor először futni mentem... (vörösödős a fejem, hiába vagyok edzésben.) De semmi okom nem volt rá! Ijesztőnek tűnik, de nem az. Gondold végig, mikor meglátsz egy futót, mire gondolsz? "Hú de béna, alig kap levegőt?"? Ugye, hogy nem :)! Legalább kiment futni, és idővel jobb lesz. Meg azt se tudni, mennyi ideje fut már. Ha valaki mégis "kiröhögne", az ő baja. Holnapra úgyis elfelejt. Ha pedig többször is látnak, megjegyeznek az emberek, csak irigyelni fogják a kitartásod, én is rendszeresen látok bizonyos futókat hónapok, akár évek óta, és nagyon becsülöm őket ezért. És ha végképp nem jönne be a futás, milliónyi alternatíva van, a lényeg, hogy mozogj :)!
Sok sikert, kitartást :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!