A tb által támogatott hasplasztikához megfelel ilyen igazolás is?
A háziorvos által nincs feljegyezve az induló súlyom, de más orvosoktól van papírom, pl voltam az endokrinológusnál, ahol megmérték a súlyomat, talán bmi-t is számoltak. Ezek a papírok megvannak a háziorvosomnak is a rendszerben, tehát tudja az akkori súlyomat, van róla "igazolás".
Ez így megfelel hozzá?
#1, de, például nagy fogyás után a lógó bőrt meg lehet csináltatni tb-re.
Kérdező, nekem így lenne logikus, ahogy írod, főleg hogy ha jól értem, a fogyással kapcsolatos kivizsgálások során nézték a súlyod is. De biztosat én se tudok.
Szerintem valószínüleg igen, nem hiszem, hogy csak a háziorvos által rögzített súly mérvadó.
1-es: jobb, ha tudod, hoyg a TB egy csomó plasztikai mütétet támogat, azokat, amik orvosilag indokoltak! A nagymértékü fogyás utáni börfelesleg eltávolítása is ilyen, amennyiben igazolni tudja a beteg a kiindulási súlyt, a megszabott mértékü súlyveszteséget és az elért súlyt legalább egy éve már tartja az illetö.
4-es: ezt a plasztikát akkor fizetik, ha valaki több mint 30 kilót fogyott.
Ez ugyan föleg a kinézetet javítja, de emellett a lógó börnek vannak egészségügyi kockázatai is.
Amiért a TB fizeti, az az, hogy aki ilyen súlyosan elhízott, mint ök voltak, sokkal többe kerül hosszabb távon az egészségügynek, mint a mütét, és ha valaki képes volt ennyi energiát belefektetni abba, hogy egészséges súlya legyen újra, annak jogos a támogatás.
Emellett szeretncsére nem az olyan bunkók döntenek erröl, mint te, hanem értelmesebb emberek.
Például, egymáson az felfekvö börrétegek kidörzsölik egymást, kisebesedik és nagy a fertözésveszély.
Harmind kilós vagy több fogyás esetén nem "kicsit lóg" a bör, hanem sokkal rosszabb a helyzet.
De gondolom, ezt sem fogod tudni felfogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!