Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tb által támogatott hasplasz...

A tb által támogatott hasplasztikához megfelel ilyen igazolás is?

Figyelt kérdés

A háziorvos által nincs feljegyezve az induló súlyom, de más orvosoktól van papírom, pl voltam az endokrinológusnál, ahol megmérték a súlyomat, talán bmi-t is számoltak. Ezek a papírok megvannak a háziorvosomnak is a rendszerben, tehát tudja az akkori súlyomat, van róla "igazolás".

Ez így megfelel hozzá?

2021. júl. 9. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
A tb semmi plasztikat nem tamogat.
2021. júl. 9. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

#1, de, például nagy fogyás után a lógó bőrt meg lehet csináltatni tb-re.

Kérdező, nekem így lenne logikus, ahogy írod, főleg hogy ha jól értem, a fogyással kapcsolatos kivizsgálások során nézték a súlyod is. De biztosat én se tudok.

2021. júl. 9. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valószínüleg igen, nem hiszem, hogy csak a háziorvos által rögzített súly mérvadó.

1-es: jobb, ha tudod, hoyg a TB egy csomó plasztikai mütétet támogat, azokat, amik orvosilag indokoltak! A nagymértékü fogyás utáni börfelesleg eltávolítása is ilyen, amennyiben igazolni tudja a beteg a kiindulási súlyt, a megszabott mértékü súlyveszteséget és az elért súlyt legalább egy éve már tartja az illetö.

2021. júl. 9. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
4%
Ennyi erovel az osszes 3 gyereket szulo, logo csocsu no plasztikazhatna. Az, hogy fogyas utan log a borod semmiben ne folyasolja be az egeszseged. Te egy szepiteszeti mutetet akarsz. Old meg sajat penzbol, ne az enyembol.
2021. júl. 9. 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4-es: ezt a plasztikát akkor fizetik, ha valaki több mint 30 kilót fogyott.

Ez ugyan föleg a kinézetet javítja, de emellett a lógó börnek vannak egészségügyi kockázatai is.

Amiért a TB fizeti, az az, hogy aki ilyen súlyosan elhízott, mint ök voltak, sokkal többe kerül hosszabb távon az egészségügynek, mint a mütét, és ha valaki képes volt ennyi energiát belefektetni abba, hogy egészséges súlya legyen újra, annak jogos a támogatás.

Emellett szeretncsére nem az olyan bunkók döntenek erröl, mint te, hanem értelmesebb emberek.

2021. júl. 9. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
1%
Milyen egeszegugyi kockazata van a logo bornek? Meselj mar kerlek.
2021. júl. 9. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Például, egymáson az felfekvö börrétegek kidörzsölik egymást, kisebesedik és nagy a fertözésveszély.

Harmind kilós vagy több fogyás esetén nem "kicsit lóg" a bör, hanem sokkal rosszabb a helyzet.

De gondolom, ezt sem fogod tudni felfogni.

2021. júl. 9. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
1. Ne legyél hülye. Van tb támogatott plasztika fogyás utàn, csak bizonyos kritériumoknak meg kell felelni hozzá és igazolni kell a leadott súlyt, + fél évig tartani.
2021. júl. 9. 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A lógó bőr fogyás után egészségügyi problémákat is okozhat, NEM esztétikai műtét.
2021. júl. 9. 23:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!