3 hónapja kevesebbet eszem semmi haszna. Elhatároztam, hogy semmit nem fogok enni 2-3 hétig, hatha segít. Szerintetek?
175cm, 86kg vagyok. 10kilót kéne leadnom, ez a 10kiló 1hónap alatt jött fel!
17 éves fiu vagyok április óta diétázom, nem híztam, de nem is fogytam max 1kilót. Elegem van hogy el vagyok zsirosodva, így nem fogok semmit sem enni. Ha az ájulgás kerülgetne, megeszek egy szelet kenyeret.
Ha ez sem sikerül fogok egy baltát és lecsapdosom a hatalmas nagy combomról és seggemrol a hájt.
Fogytam, 6 kg-t a kérdés kiírása óta.
És hogy? Múlt héten semmit nem ettem, csak narancslét ittam, az előttin a hét elején nem ettem semmit utána lévő napokba vajas kenyeret ettem.
Ezen a héten hétfőn többet ettem már, kedden szerdán 4-5db szendvics összvissz.
Csutortokon ettem nyers mirelitet(hogy kijöjjön belőlem minden), mert sokaltam a kaját azóta hányingerem van és hasmenésem.
Nem ajánlom senkinek sem, tényleg hogy fogytam. Nagyon gyenge vagyok már két hete, kint sem voltam az utcán rengeteget alszom, kedvtelen vagyok, meg olyan mintha influenzám lenne, köhögés hidegrázás. Tény hogy fogytam de ez a módszer tényleg nem jó, hétfőn megyek orvoshoz.
Legalább már nem úgy nézek ki mint egy bálna, és nem utálom magam a kinezetem miatt. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!