Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 hónapja kevesebbet eszem...

3 hónapja kevesebbet eszem semmi haszna. Elhatároztam, hogy semmit nem fogok enni 2-3 hétig, hatha segít. Szerintetek?

Figyelt kérdés

175cm, 86kg vagyok. 10kilót kéne leadnom, ez a 10kiló 1hónap alatt jött fel!

17 éves fiu vagyok április óta diétázom, nem híztam, de nem is fogytam max 1kilót. Elegem van hogy el vagyok zsirosodva, így nem fogok semmit sem enni. Ha az ájulgás kerülgetne, megeszek egy szelet kenyeret.

Ha ez sem sikerül fogok egy baltát és lecsapdosom a hatalmas nagy combomról és seggemrol a hájt.

2021. júl. 8. 02:03
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, kérlek ne szokj rá a cigizésre annak reményében, hogy fogyni fogsz tőle! Fogyni a kalóriadeficittől lehet, amit nem tudsz cigizéssel elérni (max a kaját helyettesítheted vele, de ennyi erővel drogozhatnál is). Én a helyedben mindenképp elmennék orvoshoz (a gyors hízás miatt) tanácsért. Mozogni pedig akkor is kell, ha vékony vagy, mozogj sokat, jót tesz a testednek és a lelkednek is! Éljen az endorfin, sok sikert :)!
2021. júl. 9. 18:45
 32/41 anonim ***** válasza:
31%
A cigaretta csökkenti az éhséget. Ha sokat szívsz, persze.
2021. júl. 9. 18:56
 33/41 A kérdező kommentje:
31, köszönöm úgy lesz.
2021. júl. 10. 03:44
 34/41 A kérdező kommentje:
Amúgy mennyi az esélye, hogy pajzsmirigy? Orvoshoz feleslegesen nem akarok menni, és május óta állandó a súlyom, azóta nem híztam, inkább fogytam de csak 1,5kilót.
2021. júl. 11. 15:58
 35/41 A kérdező kommentje:

Fogytam, 6 kg-t a kérdés kiírása óta.

És hogy? Múlt héten semmit nem ettem, csak narancslét ittam, az előttin a hét elején nem ettem semmit utána lévő napokba vajas kenyeret ettem.

Ezen a héten hétfőn többet ettem már, kedden szerdán 4-5db szendvics összvissz.

Csutortokon ettem nyers mirelitet(hogy kijöjjön belőlem minden), mert sokaltam a kaját azóta hányingerem van és hasmenésem.

Nem ajánlom senkinek sem, tényleg hogy fogytam. Nagyon gyenge vagyok már két hete, kint sem voltam az utcán rengeteget alszom, kedvtelen vagyok, meg olyan mintha influenzám lenne, köhögés hidegrázás. Tény hogy fogytam de ez a módszer tényleg nem jó, hétfőn megyek orvoshoz.

Legalább már nem úgy nézek ki mint egy bálna, és nem utálom magam a kinezetem miatt. :')

2021. júl. 24. 20:18
 36/41 anonim ***** válasza:
91%
Sportolni meg luxus:)
2021. júl. 24. 20:54
 37/41 anonim ***** válasza:
91%
Mentálisan, mindenhogy tönkremesz. Sport, sport, sport! Én is el tudtam kezdeni, pedig gyűlöltem mozogni mindig is!!
2021. júl. 24. 20:54
 38/41 A kérdező kommentje:
Május, júniusban mindennap futottam este 2 órát, 0 eredmény volt, ja és májusban meg júniusban a suliban kosaraztam is, ahol aktív voltam.
2021. júl. 24. 22:05
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Dey ne haragudj...nem gondolod komolyan, hogy 1-2 hónap alatt nagyon durván lefogysz? Legalább 3-6 hónapnak el kell telnie. Sport, a legjobb az edzőteremben, kardió+ nuku édesség, sok folyadék, kevesebb szénhidrát. Az emberi szervezetnek szüksége van mindenre, de csak normális mennyiségben. Valami hiteles szemelyiedzovel konzultalnod kéne, és eljárni, ha anyagilag állni tudod. Vagy a szüleid segithetnenek, ha megtehetik.
2021. júl. 24. 22:10
 40/41 A kérdező kommentje:
Hát már mindegy mert ez a 6kiló lement. Megerősödök, el fogok kezdeni edzeni szerintem.
2021. júl. 24. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!