Jsjsjssjsjsj kérdése:
Mi történik ha egy hónapig vagy három hétig ezt a diétát követem?
Figyelt kérdés
Reggeli :. egy alma
ebéd :. egy édesburgonya
vacsora :. tej
és emellett meg sportolnék is ( versenyszerűen boxolok )
lenne valami eredmény azon kívül, hogy rosszul lennék? fogynék valamennyit?
egy hónapig kövessem ezt a diétát vagy 3 hétig? melyik lenne a jobb?
milyen egészségügyi problémáim lehetnek belőle? ( lány vagyok )
nem kérek negatív megjegyzéseket tudom, hogy nem egészséges.
2020. nov. 5. 19:22
1/8 anonim válasza:
Veszitessz egy csomo vizet, es izmot, a szervezeted zsir raktarozasra kapcsol, rosszul leszel. Kb ennyi
2/8 anonim válasza:
3 het eleg ahhozs is, h kihulljon a hajad, ha erzekenyebb vagy ra
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem lesz erőd a sporthoz.
4/8 anonim válasza:
Ez úgy hülyeség, ahogy van! És ezt te pontosan tudod! Mitől olyan fontos neked, hogy most azonnal lefogyj? (Mellesleg nem fogsz.) Milyen előnyt hoz az életedbe, ha 3 hét alatt mondjuk 3 kilóval kevesebb lennél? Pont ettől a 3 kilótól fog álmaid férfija szeretni?
5/8 anonim válasza:
Nem kérsz negatívat mert tudod, hogy amit csinálni akarsz egy jó nagy baromság. Ne haragudj, de ezek alapján nekem az jött le, hogy te szimplán csak hülye vagy.
6/8 anonim válasza:
Amennyit ezzel lefogysz azt ennyi idő alatt normális táplálkozással is elérheted. A koplalástól csak raktározni fog a szervezeted, és az izmaidat kezdi bontani.
7/8 anonim válasza:
Már egy kérdés kapcsán egyszer válaszoltam hasonló jellegű témában.Volt egy nagyon nehéz időszakom (anyukàm beteg lett,szakított velem az akkori párom egyik napról a másikra,anyagilag nullán voltam és buktam egy nagyon fontos vizsgát).Mindez úgy jött ki rajtam,hogy teljesen elment az étvàgyam.Napi 6-700 kcalt ettem,de volt hogy csak egy üveg bort ittam egész nap. 55 kg-ról 47-re fogytam egy hónap alatt.(170 cm vagyok)Három hét múlva fele annyi hajam lett,a körmeim nem nőttek az ujjbegyeim végéig (csak a feléig de hosszàban törtek),a bőrömön meg pikkelysömör szerű képződmények keletkeztek (a fülemnél meg a könyökömnél).Nyilván a stressz is közrejátszott,meg nyilvàn nem így alakult volna a helyzet,ha szedtem volna multivitaminokat.Utàna 6 hónapig nem volt menstruációm.Kb ennyire tönkre lehet menni egy hónap alatt.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a normális válaszokat, hálás vagyok.
2020. nov. 6. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!