3 hónapja kevesebbet eszem semmi haszna. Elhatároztam, hogy semmit nem fogok enni 2-3 hétig, hatha segít. Szerintetek?
175cm, 86kg vagyok. 10kilót kéne leadnom, ez a 10kiló 1hónap alatt jött fel!
17 éves fiu vagyok április óta diétázom, nem híztam, de nem is fogytam max 1kilót. Elegem van hogy el vagyok zsirosodva, így nem fogok semmit sem enni. Ha az ájulgás kerülgetne, megeszek egy szelet kenyeret.
Ha ez sem sikerül fogok egy baltát és lecsapdosom a hatalmas nagy combomról és seggemrol a hájt.
Hat akkor hajra kerdezo, sok sikert :)
Mi szoltunk, hogy rossz vege lesz, de a te dolgod.
Tudom. Az a baj, hogy más módszer nincs nagyon hogy lefogyjak. Próba cseresznye. Lehet most csak 3 napig nem fogok enni, és olvasok valamit a neten, hátha van más is. Vérvételem nem rég volt más miatt, minden rendbe volt kivéve valami májjal kapcsolatos cucc
Azért köszönöm.
Tegyél be a programokban naponta egy-egy sétát, legalább másfél óra időtartamra, haladós tempóban, és csináld legalább két hétig. Séta után pedig azért ha fehérjeturmix, vagy főt tojás és zöldség.
Nem javasolt a teljes böjt, mert mint írták, az izmokat kezdi rögtön bontani, pedig az izom megtartása alapból több kalóriát használ fel mint a zsír.
Ráadásul sok sok méreganyag van lerakódva a belekben, amik ilyenkor elég intenzíven "hasznosulni" kezdenek, és bekerülnek a feldolgozásban, a véráramba. A szervezet sok mérget zsírokban is megköt, de most onnan is csak ömleni fog a korábban megkötött méreganyag, és 2-3 napon túli böjtnél komoly veszélynek teszed ki magad.
Ami elfogadható az a 2 napos, esetleg 3 napos vízböjt, közben sok sok séta.
Ami szerintem jobb lenne, ha egy-két hétig csak gyümölcsöt ennél, és sok vizet innál. Alma, szőlő, dinnye, de mehet egy-egy banán is nyugodtan.
Igen, biztosan elkerulheto a jojo, ha halalra ehezteted magad, akkor maximum. Megeri?
Csak mert ha ehezel egy darabig, utana elkezdesz enni, rohamtempoban fogsz hizni es ez egy teny.
A koplalásnak semmi értelme.
1. Hosszútávon tarthatatlan, belassul tőle az anyagcsere, ami a fogyásnak igencsak keresztbe tesz
2. Hiánybetegségekhez vezethet, legyengül a szíved, vitaminhiányhoz, gyönyörű leszel mikor fiatal fiúként kihullik a hajad...
3. Éhezés helyett azt kêne nézned mit eszel, és rendszeresen mozogni. A koplalás Melegágya annak, hogy idővel feladd, falási rohamaid legyenek, villámgyorsan visszahízz, és még nagyobb lehet a súlyod, mint előtte volt.
Hidd el, tapasztalatból írom ezeket, de mindegy, majd maximum tanulsz a saját károdon.
"A koplalásnak semmi értelme."
A koplalásnak van értelme, segíti a méregtelenítést. Tehát a szervezetünkben elakadt, olyan tápanyagok kiürülését, amely a szervezet számára felesleges.
1. Hosszútávon tarthatatlan, belassul tőle az anyagcsere, ami a fogyásnak igencsak keresztbe tesz.
Sportolással, pl.: úszással, futással, aerobik és kardió edzések felváltva történő megvalósításával eredményes lesz a fogyókúra.
2. Hiánybetegségekhez vezethet, legyengül a szíved, vitaminhiányhoz, gyönyörű leszel mikor fiatal fiúként kihullik a hajad...
A kérdező fiú, én viszont lány vagyok.
Hiánybetegséget tapasztaltam, vitaminhiány és szívem legyengülését a felfokozott életritmus - túlpörgetettség, kapkodás miatt is megtapasztalhattam... Tehát tapasztalatból mondom ezeket, csak a másik oldalról.
3. Éhezés helyett azt kellene nézned mit eszel, és rendszeresen mozogni.
A koplalás melegágya annak, hogy idővel feladd, falási rohamaid legyenek, villámgyorsan visszahízz, és még nagyobb lehet a súlyod, mint előtte volt.
A depresszió kialakulását fokozza a fogyás ingadozása is.
Hidd el, tapasztalatból írom ezeket, de mindegy, majd maximum tanulsz a saját károdon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!