Célsúly felé haladok, de még mindig zsíros vagyok?
Figyelt kérdés
12 hónapja 75kg-ról indultam, ma 60-59kg között mozgok, közel az eredetileg eltervezett célsúlyomhoz.
Ez idő alatt végig kardióztam, tudom, a súlyzós edzés jobban formál, de a futást passzióból csináltam.
Nemcsak a kaja mennyiségére, hanem minőségére is figyeltem, szénhidrátot csökkentettem.
Való igaz, hogy már nem vagyok nagy termetű, de meztelenül látom, hogy zsíros vagyok. Még 3-4kg mínusz lenne, vajon ez fog érdemben változni az eddigi modszereimmel, vagy más stratégia kell?
2021. júl. 5. 20:47
1/4 anonim válasza:
Súlyzós edzés kellett volna. Kezdd el minél hamarabb. Azért látod magad zsírosnak, mert sok izmot is vesztettél. A minőségi étkezés pedig nem áll összefüggésben a szénhidrát csökkentésével.
3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó, 165-166cm vagyok.
Most már egyébként lehet menni terembe védettségi nélkül is, ugye? :)
2021. júl. 6. 05:09
4/4 anonim válasza:
Igen, lehet. Egyetértek 1#-el, kezd el a súlyzós edzéseket, mivel izmot kellene felszedned. Épp emiatt javasolják a fogyás alatt, különben rossz lesz a végeredmény, nem leszel formás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!