Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Összeerő combokra tippek?

Összeerő combokra tippek?

Figyelt kérdés
Szeretnék megválni tőle, nem tudom milyen mozgásforma az, amivel a belső combról lehet lemozogni a felesleget. Sajnos a genetika nem áldott meg azzal, amivel sok más lányt igen, és borzalmasan unom már, hogy se egy szoknyát, se egy rövid nadrágot vagy egyberuhát nem tudok felhőtlenül élvezni a nap folyamán, ha meg megpróbálom, napokig büntet a testem.
2021. júl. 4. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez adottság is lehet, nem biztos, hogy a fogyàs megoldja. Persze ha általánosságban súlyfelesleg van azt az egészség érdekében érdemes leadni, de van aki alkatilag ilyen, egészséges testsúllyal, vagy vékonyan is összeér a combja. Ha így van akkor azzal nem tudsz mit csinálni. Marad az Elfogadás, vagy a folytonos bosszankodás, de utóbbit nem ajánlom.
2021. júl. 5. 00:34
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Helyi zsírbontás esetleg gépekkel.
2021. júl. 5. 15:07
 13/16 anonim ***** válasza:
26%
Öhmmm miért lettem lepontozva?ert azt mertem javasolni, hogy a mozgás meg a helyes étrend segít? Hajaj...
2021. júl. 5. 16:26
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
13. Szerintem azért lettél lepontozva, mert nincs, nem létezik helyi zsírégetés.
2021. júl. 5. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
42%

Jaaaa na ne mondd! És akkor már meg sem.kell mozdulni? :D Komolyan? Figyi, értelek én, akármilyen mozgást csinálok, az az összes izmomra kihatással van. No de ha állandóan guggolok, lehet atom jó seggem lesz, viszont a karom satnya marad. Így érthetőbb, vagy próbáljam meg mégjobban leegyszerüsíteni?

Rémlenek azok a kigyúrt csávók, akik csirke lábakon totyognak? Na kb itt is ez lenne a helyzet. Hol mondtam én, hogy létezik helyi zsírégetés, emeljétek már ki lécci.

Hát akkor menjen el futni, atya ég...🤦‍♀️

2021. júl. 5. 22:33
 16/16 A kérdező kommentje:

#15, mint sokan írták is, nem csak akkor ér össze a comb, ha sok rajta a zsír. Sőt, én ismerek egy olyan lányt is, akinek a lovaglástól olyan izmos a combja, hogy pont ezért ér össze (épp ezért tartok a ráedzéstől, de tudom hogy ez is függ attól, hogy mennyire edzek rá).

Szóval az, hogy "menjen el futni" az nem feltétlen a legjobb válasz, mert olyan embereknek is össze érhet, akin nincs felesleg.

2021. júl. 6. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!