Összeerő combokra tippek?
Jaaaa na ne mondd! És akkor már meg sem.kell mozdulni? :D Komolyan? Figyi, értelek én, akármilyen mozgást csinálok, az az összes izmomra kihatással van. No de ha állandóan guggolok, lehet atom jó seggem lesz, viszont a karom satnya marad. Így érthetőbb, vagy próbáljam meg mégjobban leegyszerüsíteni?
Rémlenek azok a kigyúrt csávók, akik csirke lábakon totyognak? Na kb itt is ez lenne a helyzet. Hol mondtam én, hogy létezik helyi zsírégetés, emeljétek már ki lécci.
Hát akkor menjen el futni, atya ég...🤦♀️
#15, mint sokan írták is, nem csak akkor ér össze a comb, ha sok rajta a zsír. Sőt, én ismerek egy olyan lányt is, akinek a lovaglástól olyan izmos a combja, hogy pont ezért ér össze (épp ezért tartok a ráedzéstől, de tudom hogy ez is függ attól, hogy mennyire edzek rá).
Szóval az, hogy "menjen el futni" az nem feltétlen a legjobb válasz, mert olyan embereknek is össze érhet, akin nincs felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!