Szeretnék megválni tőle, nem tudom milyen mozgásforma az, amivel a belső combról lehet lemozogni a felesleget. Sajnos a genetika nem áldott meg azzal, amivel sok más lányt igen, és borzalmasan unom már, hogy se egy szoknyát, se egy rövid nadrágot vagy egyberuhát nem tudok felhőtlenül élvezni a nap folyamán, ha meg megpróbálom, napokig büntet a testem.
Ez engem is érdekelne. Nagyjából mindenhonnan fogytam a combom belső fele meg csak "plötyi" lett ☹️
2021. júl. 4. 18:01
2/16 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy ettől meg lehet válni, de próbáljátok ki, hogy izzadásgátló dezodort kentek a combotokra, nekem úgy sosem dörzsöli ki egymást a combom, nem fáj, se semmi.
2021. júl. 4. 19:01
3/16 anonim válasza:
Diéta, belső combra edzés.
Beírod youtuberay hogy inner thigh workout, a bőség zavara fog sírba vinni kb.
2021. júl. 4. 19:16
4/16 anonim válasza:
Elfogadás. Ha ilyen alkatod van, fogyhatsz akármennyit, akkor se fog teljesen elválni. Nekem is összeér, pedig már nincs gond a súlyommal. Kövérként valóban véres és sebes lett, de a golyós dezodor nekem is nagyon bevált. Esetleg hintőpor. Lehet kapni ilyen csipkés pántot is, egy szilikoncsík a lábadon tartja, és a bőröd nem ér össze. A belső comb edzés formálhat rajta, de attól a zsír nem fog eltűnni.
2021. júl. 4. 19:35
5/16 anonim válasza:
Nekem is nagy a belső combom én ezt használom [link] combod közzé kell venni és össze kell nyomogatni a combjaiddal. Jó erős és jó kis izomlázat is okoz. Illetve ruha alá én ilyet használok [link] olyan mint egy harisnyakötő csak sokkal szélesebb és ez nem hagyja, hogy össze dörzsölődjön a combod.
2021. júl. 4. 19:48
6/16 anonim válasza:
Ezt lábas cuccot milyen gyakran használod és eddig mennyi ment le belőle?
2021. júl. 4. 20:21
7/16 anonim válasza:
#5 nem szokott lecsúszni ez a combvédő csipke járás közben? Helyén marad?
2021. júl. 4. 20:27
8/16 anonim válasza:
6# Eddig 5 cm és minden nap használom kb 5xfél órát de mikor mennyit.
7# nem csúszik le mert jól rásimul a combra meg belül van ilyen gumis dolog ami rátapad a combodra és nem engedi csúszkálni meg több méret is van belőle.
2021. júl. 4. 20:31
9/16 anonim válasza:
Nekem csak a body glide vált be, a decathlonos cucc nem. Marha drága, és nem mindig lehet itthon kapni, de csodákra képes, megéri az árát. Ha nem olyan rövid a ruha, hogy kilógna, akkor pedig ilyesmi "kisnadrágokat" hordok:
A combok összeérhetnek mindenféle okokból, nem csak túlsúly miatt. Nekem volt egy 45 kilós barátnőm, akinek egy kör futás alatt véresre dörzsölődtek a combjai.
2021. júl. 4. 21:55
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ezek a kis nadrágok jók lehetnek.
#5, kipróbálom ezt is.
#4 próbálom elfogadni, de nagyban nehezít, hogy még szívok is miatta, mert kellemetlen, és fáj, amikor mozgalmasabb napom lesz, mint amire számítottam, vagy rossz ruhát választottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!