Szinte teljesen összeér a combom. Mit csináljak?
Nincs rajtam semmi felesleg, mindenki szerint sovány vagyok, de ha a bokáim összeteszem, a két combom teljesen összeér. Ha normálisan állok, akkor csak fent egy cm ér össze. Hogyan tudnám megvékonyítani combom?
14/L
Az egyes remek ötletet adott.
Genetika, hogy kinek ér össze. Van, akinek 20 kiló felesleggel sem, másnak akkor is, ha 40 kiló vasággyal együtt.
Sehogy. És ha összeér?
Annyira buták vagytok.
Képzeld, amikor én voltam 14 éves, akkor meg az volt a gáz, ha valakinek nem ért össze és azt ólábúnak hívták.
Most akkor x évente szabassa át magát az ember mindig valami hülye hóbort miatt?
Mi bajod van így? Nem tudsz járni?
Örülj neki, hogy van két lábad.
Nézd, vannak emberek akiknek keskenyebb a csípője, ezért ha 40 kilósak is összeér a combjuk. 14 éves vagy, ha elkezdesz nőiesedni és pár kilót felszedni, lesz melled, csípőd, megváltozik a tested.
Ha szeretnél kissé feszeseb combokat, akkr otthon végez torna gyakorlatokat, de szerintem nem kell túlzásba vinni, mivel pont abban a korban vagy, amikor átfog alakulni az alakod (mielőtt megijednél, nem leszel kövér, csupán nőiesebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!