Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy a csípőm? A...

Szerintetek nagy a csípőm? A hasam? Hogyan dolgozhatnám le? ( K É P )

Figyelt kérdés

az osztályomban mindenki azt mondja,hogy kövér vagyok..ezért elkezdtem rendesen enni és tornázgatni meg futni. nagyon rossz a helyzet? azt mondják rám,hogy tiszta beles vagyok-_-" amúgy 165cm/57kg.

[link]

[link]

nem a legjobb minőségű képek,de direkt.

2010. aug. 26. 20:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
jajj arany bogár! örülj a csípődnek könnyebben fogsz szülni:) amúgy örülnék ha ilyen pocim lenne:) sztem az oszt társaid meg csak hülyeségből mondják nem? de kaki nekik:) csini vagy=) 18/L
2010. aug. 27. 00:48
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj a csípőddel,szerintem nem láttál még széles csípőcsontot.Esetleg derékból adhatnál le pár centit,ha zavar.

Az oltást meg azért nyomják,mert harapsz rá,nem a tested miatt kapod.Ez meg már inkább a te kommunikációs hiányosságod,ha hagyod:).

2010. aug. 27. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!