Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy a csípőm? A...

Szerintetek nagy a csípőm? A hasam? Hogyan dolgozhatnám le? ( K É P )

Figyelt kérdés

az osztályomban mindenki azt mondja,hogy kövér vagyok..ezért elkezdtem rendesen enni és tornázgatni meg futni. nagyon rossz a helyzet? azt mondják rám,hogy tiszta beles vagyok-_-" amúgy 165cm/57kg.

[link]

[link]

nem a legjobb minőségű képek,de direkt.

2010. aug. 26. 20:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg csak az osztálytársaid bunkók!!! Keress magadnak más osztályokból barátnőket. Nem tudom nálatok hogyan működik de nálunk pl a nyelvi csoportok vegyesen voltak.

Ne hallgass rájuk nagyon jól nézel ki. Nem értem miért lenne széles a csípőd, jól látszik, hogy az ott már a csípőcsontod...

Nem lehet minden lány egy piszkafa.

Folytasd továbbra is a futást, attól még majd formásabb lesz az alakod.

2010. aug. 26. 20:25
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
csapatnálak bébi.
2010. aug. 26. 20:26
 13/22 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon szép alakod van. :) 23/L
2010. aug. 26. 20:37
 14/22 anonim válasza:
100%

nagyon szép hasad van!!!

és nem széles a csípőd sem!!

az lenne gáz, ha egy formátlan egyenes deszka lennél.. kell,hogy legyen valami ívnek a derekadnak...

áááá. ne foglalkozz velük..:/

amúgy. nekem kicsit szélesebb..(ill.ívesebb. ez a megfelelő szó rá.sztem.) és a fiúknak mindnek tetszik:$

szóval...

tényleg nagyon szép.:))

16/L

2010. aug. 26. 21:25
 15/22 anonim ***** válasza:
73%
A fogyatékos első válaszolóknak mondom, hogy OTT CSÍPŐNEK KELL LENNIE, MÉGPEDIG ARÁNYOSAN SZÉLESNEK! A NŐ ANATÓMIAILAG SZÉLES CSÍPŐJŰ! 90-60-90, vagyis a csípőnek 1/2-del, 30 centivel szélesebbnek kell lennie a deréknél, ettől nő a nő!!! Mi a faxhoz hasonlítjátok ti, egyenes férfi csípőhöz? A NŐNEK ÍVEL A CSÍPŐJE FOGJÁTOK MÁ FEL! Nyomorékok.
2010. aug. 26. 21:41
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

Milyen újság az ott a háttérben?

Nyugi nem vagy kövér kimész az utcára meglátod az emberek 70%-a túlsúlyos messze vagy te még attól.

2010. aug. 26. 21:51
 17/22 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, ismered azt a számot, hogy 90-60-90. Ez azt jelenti, hogy az arányos, tökéletes női csípő-derék arány alapján, a csípőnek kb 30 centivel kell szélesebbnek lennie a derekadnál. Ezek alapján a csípőd íve pont jó, de még kicsit karcsú is.

Ha csúfolódnak vagy ilyesmi, akkor nem a csípőddel lehet a baj, mert mondják, hogy beles is vagy, tehát vagy a hasad nagyobb, vagy a feneked nagyobb az alkatodhoz képest. Ezért a diéta + mozgás kombó javaslom.

2010. aug. 26. 21:53
 18/22 anonim ***** válasza:
57%
A kép alapján nem a csípőd széles, hanem felette, alatta, a fenekeden és a hasadon aránylag husosabb vagy. Ezért mondják, hogy beles vagy, mert a derekadhoz és a felsőtestedhez képest husosabb a has-fenék táj nálad. Ez tényleg diéta + mozgás
2010. aug. 26. 21:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
az osztálytársaid fogyatékos barmok. ne figyelj oda rájuk, biztos irigyek. bár én lennék ilyen vékony mint te *_* am egyáltalán nem széles a csípőd......
2010. aug. 26. 22:56
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

ilyenek fogyókúráznak?-.-

én azthittem ilyen akar lenni mindenki..

de nem szoltam

2010. aug. 26. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!