Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehetek ennyit? Vagy kevesebbet...

Ehetek ennyit? Vagy kevesebbet kéne?

Figyelt kérdés

Napi 1800-200 kcalra gondoltam

Minden nap sétálok 1 órát, majd futok 70 percet, taposok fél órát, majd megint sétálok egy órát. Emellett az edzés mellett lehet enni 2000 kcalt, hogy tartsam a súlyom?

persze mindenből ennék, mm úgy értem, fehérje , ch, és zsír egészséges elosztásban...

én azért tartanék 1 pihenő napot...

2010. aug. 26. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy ehetsz! De ha ide beírod az adataid, akkor megnézheted a pontos dolgokat--> [link]

és végre aki normálisan gondolkodik!:):)

amúgy ne haragudj, de szeretnék valamit kérdezni:)

én is szeretnék venni egy taposó gépet. az erősséget be lehet állítani, hogy könnyen vagy nehezebben végezzük?

2010. aug. 26. 20:12
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ :D

nem vagyok hajlandó koplalni..inkább sportolok, mert imáűdok....úgy kell lerángatni a futógépről..xD

egyébként a kérdésedre a válasz, hogy én inkább szeretem gyorsan csinálni a taposást..mm kicsi ellenálláson, az jobban felviszi a pulzusodat

szerintem persze, lehet másnak más a véleménye, de ha formálni akarod a feneked, akkor nagyobb ellenálláson használd, mert úgy izmosodsz...szóval kombinálhatod :)

2010. aug. 26. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
köszönöm szépen a segítségedet! ezer hála:):)és sok sikert:)
2010. aug. 26. 20:26
 4/4 anonim válasza:
ez így tökéletes.sporttal lehet a legjobban fogyni (ha nem csak azzal!).csak így tovább!
2010. aug. 29. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!