Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az éheztetésnek milyen maradan...

Az éheztetésnek milyen maradando betegsegei lehetnek?

Figyelt kérdés
Arra lennek kivancsi hogy ha eheztetem magam akkor milyen fizikai vagy mentalis problemaim lehetnek a kozel jovoben.. 5 napja alaig eszek de felek hogy olyan egeszsegugyi gondjaim is lehetnek amik nem gyogyithatoak :(( kerlek segitsetek

2021. júl. 3. 10:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%

5 napja XD bocsi de ha 80 kilós vagy, nem hiszem hogy kibírnád hogy éhezel több hónapig.

Ez ilyen dacos kérdés. De amúgy sokat kibír az ember mielőtt baja lesz.

Netről, fb csoportokból, diétás fórumokról rengeteg hasznos anyag elérhető, és fillérekből is lehet diétázni (zabpehely, akciós mirelit zöldségek, tojás, szezonális termékek pl).

2021. júl. 3. 14:16
 12/28 anonim ***** válasza:
54%

Rendesen kövér vagy! Ez tény!

Ne koplalással akarj fogyni, hanem tessék a feneked felemelni és pl naponta sétálni /kocogni. Illetve válaszd meg, mit mikor eszel.

2021. júl. 3. 14:53
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Az éhezés ALATT van sok.

- vérszegénység, alacsony vérnyomás, pejzsmirigyhormon poblémák

- menzesz elmaradása, szívritmuszavarok, pulzusproblémák

- és egy idő után, mikor már nincs mit bontania a szervezetnek, elkezdi leépíteni a saját izmait - szív, gyomor, belső szervek, mert abból még nyerhet valamennyi energiát, de ez már a "vég kezdete"

- depresszió, agyműködési zavarok, öngyilkossági gondolatok

- az alacsony vérnyomás következtében szédülés, ájulás

- végül ha nincs segítség, akkor szívelégtelenség általi halál - előbb visz el a szíved, minthogy ténylegesen éhen halnál

A gyógyulás pedig pokoli nehéz mentálisan és fizikálisan is - folyamatos fájdalmakkal, de megéri :)

2021. júl. 3. 19:06
 14/28 A kérdező kommentje:
13-asnak nagyon szepen koszonom a korrekt nem kitero valaszt<3
2021. júl. 3. 19:11
 15/28 A kérdező kommentje:
A 12-esnek uzenem hogy edzek es setalok is rendszeresen en nem azt kertem hogy formalj velemeny hogy en milyen egy lusta dog vagyok mondjuk ez teny es valo de ezt nem kell elmondani magamtol is rajottem :D
2021. júl. 3. 19:13
 16/28 anonim válasza:
61%
Ha Szeptemberig akarod ezt folytatni, nagy bajban vagy. Lehet nem veszed èszre, de az aborexia felé fogsz így menni, ha èhezteted magad, ami annyit tesz, hogy öngyilkossági kísérletet hajtasz végre. Inkább egyél egèszségesen ès sportolj. Lesznek falásrohamaid, és nem fogod sokáig bírni. Felfogod szedni a kètszeresét annak, amit leadtál. Inkább csináld természetes módon. Szeptemberig le tudsz adni 20-25kg-t is éheztetés nélkül. Csak türelemhez és kitartáshoz van szüksèg.
2021. júl. 5. 08:34
 17/28 anonim válasza:

16-os vagyok.

Anorexiàt akartam írni

2021. júl. 5. 08:37
 18/28 A kérdező kommentje:
1× mar probaltam ongyilkos lenni es az egyik baratnom is ongyilkos lett :(( es sokan mondjak hogy 1 heten 0,5kg vagy 1kg fogyas az egeszseges szoval ketlem hogy sikerulne. Koszonom mindenkinek aki normalis valaszt adott <3
2021. júl. 5. 09:56
 19/28 anonim válasza:
Ha 5 napja alig eszel, az még az egészségedre is válik, a koplalás, elindít, és leállít bizonyos folyamatokat amik pozitívan hatnak az egészségre. Szeptemberig azért az sok, viszont szeptemberig is nyugodtan teheted, hogy csökkentett energiát viszel be, ez azt jelenti eszel mindent, de mindig picit éhes maradsz, ez is egészséges, sőt kísérletekben már bebizonyították hosszabb élettartam érhető el így.a patkányok akik éheztek kétszer akkora kort értek meg, mint jól tartott társaik.
2021. júl. 5. 21:37
 20/28 anonim ***** válasza:
54%
Ne csináld.Ez egy ördögi kör és nem fogsz tudni kiszállni belőle.Gyomorsav problémaim vannak,a hajam fele mar kihullott,sokszor nagyon faj a hasam es a fejem,allandoan faradt vagyok pedig 10 orakat alszom,a cilusom elmaszott,amint tobbet eszem egy kicsivel feljon fél kiló.Van akinek kesobb gyereke sem lehetett.Koplalas utan jon a hanytatas.Kaloria deficittel es egeszseges taplalkozassal probalkozz inkabb.
2021. júl. 6. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!