Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudjam lefogyasztani ezt...

Hogy tudjam lefogyasztani ezt a testet?

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy évben nagyon meghíztam(nem egészségügyi probléma, csak evéssel vigasztalódtam), tanácsot szeretnék kérni, hogy hogy tudjak fogyni. Nagyon nem érzem így jól magam, már semmi nem jön fel rám.

Mit csináljak, hogy viszonylag gyorsan lefogyjak? Most 66 kg vagyok, 163 cm, a célsúly 50-55 kg lenne. Szerintetek mennyi idő még ezt leadom? Bármi tanácsot szívesen olvasok. :)

Csatolok pár képet a mostani formámról:

[link]

[link]

[link]

[link]

#fogyás #hogytudjakfogyni
2021. júl. 2. 19:17
1 2
 11/14 anonim válasza:
35%
Szerelem kell, hogy motivált legyél, a többi megy magától. 😊
2021. júl. 3. 22:41
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Egy év alatt híztál, szóval nem fog menni 1-2 hónap alatt. Ráadásul hízni azért jóval egyszerűbb, mint leadni a kilókat.

Kalóriadeficit kell a fogyáshoz. Heti fél kilónál több nem egészséges, és valószínű, nem is zsírból menne. (1 kg zsír leadásához 7000 kalóriát kell égetned. Nézd meg, mennyit égetsz el mondjuk 40 perces intenzív edzéssel. Kb. 300 kalóriát...)

2021. júl. 8. 19:26
 13/14 anonim válasza:
Amúgy.. húzd ki magad és vegyél egy számmal nagyobb nadrágot és máris lefaragtàl 10kgt ránézésre. Egyébként nem tudom a tutit, én is dagadt vagyok, de gondolom ott a titok hogy nem kéne zabàlni😃😃
2021. júl. 15. 07:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Nyolcaska is tudatlan. Egyel haszontalan, mergezo, szenhidrattal teli, tapanyagtol mentes gazt meg majat stresszelo cukorbombat (gyumolcs)...

Idiotak meg mindig Ancel propagandajat toljak, ennyire ertenek barmihez...

Mittomenhanyas: De, dagi.

2021. júl. 18. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!