Ha valaki alapból erősebb testalkatú, abból már sose lehet vékony?
Rólam lenne szó,mert az a helyzet,hogy világ életemben erősebb testalkatú voltam,egészen kislányként is,anyukám is hasonló alkatú.Az utóbbi időben viszont felszaladt rám jó pár kg,most 15 kg-t kéne leadnom ahhoz,hogy tényleg vékony legyek,ami minden álmom lenne:)Lehet még belőlem vékony lány?
Másik kérdésem pedig az,hogy milyen az ideális étkezés?Úgy értem 1 napra lebontva,hányszor kell enni,miket,mikor,milyen adagokat?Írnátok nekem 2-3 napos étrendet,ami nem túl bonyolult,és pl.suliban is tudok enni?:)
nem undorítóztam,gusztustalanoztam,:P
de értem mit akarsz,szóval neked ez fontos,mindegy,én maradok a klasszikus felállásnál a férfi inkább legyen izmos,erős a nő meg törékeny,karcsú
furcsállom,hogy egy férfi ez szépnek tartja,már már férfias karok ezek itten
Én elhiszem, hogy sok munka van egy olyan karban, de azért azt senki ne mondja, hogy az nőies...Csomó pasi megirigyelhetné, de egy nőnek miért kell így elcsúnyítania magát? A másik kép, pedig a másik véglet. A 2 között létezik átmenet. Persze ízlések és pofonok.
Amúgy a kérdezőnek írom, lehet egy erősebb testalkatú nő is vékony. Csak sok munka kell hozzá. Csontsovány meg ne akarj lenni. Ha gondolod küldök egy mintaétrendet!
Sokan téveszmében élnek. A férfi számára az nőies akinek olyan a kisugárzása és szép az arca. Lehet nőies egy molett hölgy is lehet nőies egy testépítő hölgy és egy csont sovány is. De ha választhatok én ebben a sorrendben választanék:
Izmos >>>>>> átlagos >> molett >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> sovány
A 2. linken lévő csajszi nagyon klassz:).Biztosan fitnesz versenyző.
Kérdező.Nem látunk nem tudjuk a testalkattípusod,egyébként 3 alaptípus létezik és ezek kombinációi.Ennek utánanézhetsz ha érdekel ektomorf,mezomorf,endomorf.
Próbálj meg fehérjedúsan enni 3 óránként a szénhidrátot meg csökkenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!