Ha valaki alapból erősebb testalkatú, abból már sose lehet vékony?
Rólam lenne szó,mert az a helyzet,hogy világ életemben erősebb testalkatú voltam,egészen kislányként is,anyukám is hasonló alkatú.Az utóbbi időben viszont felszaladt rám jó pár kg,most 15 kg-t kéne leadnom ahhoz,hogy tényleg vékony legyek,ami minden álmom lenne:)Lehet még belőlem vékony lány?
Másik kérdésem pedig az,hogy milyen az ideális étkezés?Úgy értem 1 napra lebontva,hányszor kell enni,miket,mikor,milyen adagokat?Írnátok nekem 2-3 napos étrendet,ami nem túl bonyolult,és pl.suliban is tudok enni?:)
Sajna igazán vékonyak sosem leszünk... lehetünk vékonyabbak, nézhetünk ki sokkal jobban, de nádszál nem lesz belőlünk, az tuti. Én most vagyok a fogyókúra közepén, eddig 9 kg ment le, még 15 kellene... sok zöldség és gyümölcs, húst csak salátával, kenyér és cukor teljes elhagyása, hetente 2 zumba óra... a 9 kg egyébként 3 hónap alatt ment le.
Étrend javaslat:
Reggeli: rozskenyeres szendvics pulykasonkával, gyümölcslé
Tízórai: győri édes jóreggelt keksz
Ebéd: sült csirkemell görög salátával, VAGY könnyű főzelékféle
Uzsi: gyümölcs
Vacsi: joghurt vagy kefír, VAGY kisadag saláta pulykasonkával / csirkemellel / 1 főtt tojással
Szerintem :) Nekem legalábbis a hasonló étrend bevált.
saten hagyd már abba ezt a hülyeséget,az erősebb testalkat nem izmot jelent,hanem húsos vagy brünhilda termetet,orosz birkózónő,ndk-s úszónő....
olyan gizda nem leszel,mint az emógörlök,mert ők ilyen csontozatúak,de vékony lehetsz,nem miniegér,de vékony
a többit nem tudom
Köszönöm a válaszokat:)
Utolsó,leírnád,hogy miket szoktál enni?
ezt hívják vékony csontozatnak,nekem sose lesz ekkora vállam,mert kb.kétszer ilyen hosszú és vastag a kulcscsontom,de nem amiatt mert zsír van rajta,érted?
és nem vagyok ufó,nem értem hogy lehet valaki ily értetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!