Gyümölcsre nem szabad inni vizet?
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 16:27
11/15 anonim válasza:
Azért nem ajánlatos tejjel keverni, mert irritálja a beleket, ezért rohannak sokan pár óra múlva, vagy valaki percek múlva wcre, vagy lesz hígabb a széklet aznap. Ha mondana neked ez valamit.
12/15 anonim válasza:
11-rd: ittál már gyümölcsturmixot?? Az ugyanis gyümölcs és tej összeturmixolva, ízesítve - és nem szoktak töle rosszul lenni.
13/15 anonim válasza:
Van aki érzékeny a tejes-gyümölcsös kajákra, mások pedig nem.
Néhány korty víztől pedig nem puffad fel senki, de ha lehajt hirtelen 1-2-vel mert pl édes volt számára a gyümi akkor felpuffadhat nyilván.
15/15 anonim válasza:
Igen, ittam gyüm.turmixot, ezért is válaszoltam úgy, ahogy. Nekem ez volt a tapasztalatom, ugyanúgy ez van még pár embernek a környezetemben. Ha nem ezt váltja ki egyesekben, akkor nem írom le, mint sokan a rengeteg marhaságaikat, amiknek nincs semmi valóságalapja. Viszont nem érted az iróniát sem. Ezért elmagyarázom, hogy a tejet ezért is írtam le, mert abszurd kérdést tett fel az illető. A víz+gyümölcs kombótól szinte senkinek sem lesz baja, míg a tej+gyüm. turmix után akár azonnal futhatsz is a wc-re. Részemről ennyi. Ha neked eddig nem voltak negatív tapasztalataid bizonyos dolgokkal, attól még másnak lehetett. Vagyis nem azt jelenti, ha nem látsz valamit, az nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!