Tavaly csináltam először ezt a káposztaleves diétát, 20 kilót fogytam vele, most hogy vége lett a sulinak össze vissza eszek mindent és 5 kiló jött vissza. Újra csináljam? Ha frankfurti levest csinálok az jó lesz?
Nem is az, hogy kevesebbet, hanem mást... normális kajákat, normális keretek közt.
Nem kell éhezni. Csak válogasd meg, hogy mit eszel, határozz meg egy kalóriakeretet, és azon belül. Mellette pedig naponta próbálj legalább 45 percet mozogni.
A káposztaleves diéta nem egészséges, hosszú távon hiánybetegségekhez vezethet, és mint nálad az élő példa bizonyítja, ha nem eszed tovább azt a hányást, vissza fogsz hízni.
Nem kúrázgatni kell, hanem folyamatosan egészségesen élni, nincs más út.
Nem ad tartós eredményt mert amint eszel jön vissza a súly.5kg-val kezdődik aztán szép lassan,alattomosan megy felfelé tapasztalatból mondom elhiheted.Én is 15kg-tól szabadultam meg de az én módszeremmel és mivel már szinte elértem a normál súlyt így néha nasizom is és nem hízok mert lemozgom,ennyi a titok és amit az előzőekben írtam.Nekem ez vált csak be mert nagyon hízékony típus vagyok egyébként.
Tehát egész éltedben ezen akarsz élni. Oké.
Amint elkezdesz enni, visszahízod az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!