Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tavaly csináltam először ezt...

Tavaly csináltam először ezt a káposztaleves diétát, 20 kilót fogytam vele, most hogy vége lett a sulinak össze vissza eszek mindent és 5 kiló jött vissza. Újra csináljam? Ha frankfurti levest csinálok az jó lesz?

Figyelt kérdés
Félek hogy a sima káposzta levest már nem tudnám megenni
2021. jún. 27. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Mi lenne, ha simán kevesebbet ennél, mint minden normális ember?
2021. jún. 27. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Nem is az, hogy kevesebbet, hanem mást... normális kajákat, normális keretek közt.

Nem kell éhezni. Csak válogasd meg, hogy mit eszel, határozz meg egy kalóriakeretet, és azon belül. Mellette pedig naponta próbálj legalább 45 percet mozogni.

A káposztaleves diéta nem egészséges, hosszú távon hiánybetegségekhez vezethet, és mint nálad az élő példa bizonyítja, ha nem eszed tovább azt a hányást, vissza fogsz hízni.

Nem kúrázgatni kell, hanem folyamatosan egészségesen élni, nincs más út.

2021. jún. 27. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy butaság a káposzta leves diéta már ne is haragudj.Mozogj rendszeresen kardió+kondi jellegű mozgást és figyelj oda a makrotápanyagokra tehát kevesebb szénhidrát és több fehérje és a zsírral óvatosan de ne sztornózd,a cukrot pedig szintén redukáld minimálisra.Ennyi a titok.Nem leszel éhes és nem lesznek falási rohamaid sem ha így csinálod ahogy leírtam.Persze jó sok zöldség is kell és gyümölcs de az is módjával és nyilván attól függ milyen gyümölcs
2021. jún. 27. 19:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Kettes, 1 hétig csináltam, úgy gondolom hogyha visszahíznék, az rögtön azután lenne hogy rendesen eszem, nem pedig 1 évvel utána...5 kilót amúgy se mondanék vissazhíznásak
2021. jún. 27. 19:25
 5/7 A kérdező kommentje:
*visszahízásnak
2021. jún. 27. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
53%

Nem ad tartós eredményt mert amint eszel jön vissza a súly.5kg-val kezdődik aztán szép lassan,alattomosan megy felfelé tapasztalatból mondom elhiheted.Én is 15kg-tól szabadultam meg de az én módszeremmel és mivel már szinte elértem a normál súlyt így néha nasizom is és nem hízok mert lemozgom,ennyi a titok és amit az előzőekben írtam.Nekem ez vált csak be mert nagyon hízékony típus vagyok egyébként.

2021. jún. 27. 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:
56%

Tehát egész éltedben ezen akarsz élni. Oké.

Amint elkezdesz enni, visszahízod az egészet.

2021. júl. 3. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!