Szia! En ugy csinaltam, Hogy egy hétig csak kaposztalevest ettem, utána pedig 1 hétig ettem mindent persze kenyérből rozskenyer, szoval azert ne szalonnát kolbásszal:D ehetsz mindent akkor csak nagyon keveset es lehetőleg teljes kiőrlésű dolgokat, fogyókúrás ételeket, de akkor 1 hétig mellőzd a salátát/ káposztát meg azokat a dolgokat amikkel bazira nem laksz jol. Pl egyel bulgurt. Utána johet meg egy hét káposzta diéta. 1 hétnél nem szabad tovább csinalni mert alultápláltság is lehet a vége. Egyébként r@hadt jo diéta, nagyon szeretem, mar csak azert is megcsinalom havi egyszer hogy tartsam a súlyom. Mert elegge szeretek enni. Na meg tisztit is. En sokat fogytam vele viszont nem ismerek olyan diétát amit nehezebb végigcsinálni. Hatalmas akaraterő kell hozza, de hatásos! Sok sikert🥰
2020. jún. 25. 02:07
2/4 anonim válasza:
Még főiskola alatt csináltam. 5 napig bírtam, kb 1 kiló ha lement. Viszont a káposztát főzve azóta se bírom megenni. Rosszul vagyok tőle.
Szóval ha sok kilótól szeretnél megszabadulni, akkor én nem ajánlom. Annyit nem fogsz fogyni.
Ha 2-3 kg-tól, akkor meg igazából vannak sokkal jobb alternatívák.
2020. jún. 25. 09:35
3/4 A kérdező kommentje:
Csak néha néha iktatnám be, pl: vacsorákra hogy kevesebb kalóriát vigyek be, nem csinálnám folyamatosan több napig. Azt én se birám ki, hogy csak azt egyek
2020. jún. 25. 10:11
4/4 anonim válasza:
az igazi (fogyasztó)káposztalevesbe hagyma is kell..nos ettől büdös, messze érezni a szagát. A hatást nem befolyásolja, tehát ugyanúgy tisztít, csak nincs (rossz)szaga. A fogyás akkor az igazi, ha egy nap egeszel vagy öt tányérral, mást nem. Ezt pár napig lehet bírni. Akkoor kell sovány fehérhússal színesíteni az étkezést, kemény, vagy tükörtojással feldobni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!