Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Káposztaleves diétával kinek...

Káposztaleves diétával kinek mi a tapasztalata? Véleménye?

Figyelt kérdés

Vagy jó, ízes receptje?

Nem célom hetekig csinálni, csak 1-1 diétás ebédre vagy vacsorára. Max néhány napig

2020. jún. 24. 23:03
 1/4 anonim válasza:
52%
Szia! En ugy csinaltam, Hogy egy hétig csak kaposztalevest ettem, utána pedig 1 hétig ettem mindent persze kenyérből rozskenyer, szoval azert ne szalonnát kolbásszal:D ehetsz mindent akkor csak nagyon keveset es lehetőleg teljes kiőrlésű dolgokat, fogyókúrás ételeket, de akkor 1 hétig mellőzd a salátát/ káposztát meg azokat a dolgokat amikkel bazira nem laksz jol. Pl egyel bulgurt. Utána johet meg egy hét káposzta diéta. 1 hétnél nem szabad tovább csinalni mert alultápláltság is lehet a vége. Egyébként r@hadt jo diéta, nagyon szeretem, mar csak azert is megcsinalom havi egyszer hogy tartsam a súlyom. Mert elegge szeretek enni. Na meg tisztit is. En sokat fogytam vele viszont nem ismerek olyan diétát amit nehezebb végigcsinálni. Hatalmas akaraterő kell hozza, de hatásos! Sok sikert🥰
2020. jún. 25. 02:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Még főiskola alatt csináltam. 5 napig bírtam, kb 1 kiló ha lement. Viszont a káposztát főzve azóta se bírom megenni. Rosszul vagyok tőle.

Szóval ha sok kilótól szeretnél megszabadulni, akkor én nem ajánlom. Annyit nem fogsz fogyni.

Ha 2-3 kg-tól, akkor meg igazából vannak sokkal jobb alternatívák.

2020. jún. 25. 09:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak néha néha iktatnám be, pl: vacsorákra hogy kevesebb kalóriát vigyek be, nem csinálnám folyamatosan több napig. Azt én se birám ki, hogy csak azt egyek
2020. jún. 25. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

az igazi (fogyasztó)káposztalevesbe hagyma is kell..nos ettől büdös, messze érezni a szagát. A hatást nem befolyásolja, tehát ugyanúgy tisztít, csak nincs (rossz)szaga. A fogyás akkor az igazi, ha egy nap egeszel vagy öt tányérral, mást nem. Ezt pár napig lehet bírni. Akkoor kell sovány fehérhússal színesíteni az étkezést, kemény, vagy tükörtojással feldobni.

Semmi mást nem szabad enni.

Hogy aztán újból nagyot zabálhassunk.

2020. jún. 25. 12:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!