Káposzta leves diéta vélemények?
Egy kalap lópikulát nem ér.
Akkor leadod, egy életre megundorodsz tőle, utána visszahízod duplán.
Akárhogyan is szeretnénk a biztos és egészséges fogyás egyetlen módja az életmódváltás, amibe a mozgás is beletartozik.
az a baj hogy nem sokértelme van.
az hogy mennyit fogysz vele az főleg attól függ hogy hány kg plusz van rajtad..
De a fő gond az hogy utána vissza is jön..
csináltam már úgyhogy tapasztalatból beszélek.
Azt írja...a legtöbb diéta azt írja.
Nem kell bedőlni. Gyors és tartós diéta nem létezik.
persze hogy azt írja nem jön vissza,de ez nem jelenti hogy így is van..!
Nekem lement 1hét alatt 2,5kg
Rá 1hétre meg 3 feljött,pedig nem kezdtem el zabálni
Semmilyen diétánál nem jön vissza, ha nem eszel utána többletben, de ez bizonyos esetekben nagyon nehezen megvalósítható.
Én speciel sosem foglalkozom azzal, hogy visszajön-e, más okból tartom fontosnak, hogy egészségesen fogyjon az ember.
Egyél normálisan, erre amúgyis szükséged lesz a fogyás után is. Semmi értelme leszenvedni a felesleget, majd visszatérni a régi stílushoz vagy akár egy újhoz, de úgy, hogy fogalmad sincs a táplálkozásról. Ha pedig vannak ismereteid, extrém dolgokba nem akarsz fogni. Vannak drasztikusabb diéták, amik van, akinek megfelelnek, de bizonyos szintet azért tartani kell.
Ha koplalsz, akkor se fogysz egy hét alatt 2 kilónál többet, hacsak nem vagy nagyon kövér, de itt nem 10-20-30 kilóra gondolok (kivéve, ha keményen edzel, de arra kevesen képesek).
Ez egy sanyargató, opcionálisan koplaló átverés, mint a többi.
Attól még a káposztaleves finom lehet (hanem leveskocka van benne, hanem zsír, ahogy kell, bár ízlések és pofonok) és segít, ha ezt eszed rágcsa helyett, no de normális étel is kell s azért sokunknak ennél picit nagyopbb változatosság is kell. Én kiakadnék a durván fehérjeszegény napokon, ha arra kényszerítenének, nem is érezném magam jól, akármennyit is ennék a megengedettekből... Mondjuk én speckó eset vagyok, mert szénhidrátmérgezést kapnék (szeretem a levest, simán betolnék napi sok kilót, nem is fogynék sokat :D görögdinnye kis kalória? erről 3-4 kiló után lehet vitatkozni, de igazából korábban is. annyi pedig egy délután alatt bemegy, tartalmas ebéd után).
Közben kitértem arra, hogy ilyen kósza leírásokkal még a kalóriadeficitet sem írják elő s van ember, aki inkább hízna. Az éhség nagy úr. De a fegyelmezetten koplalóknak se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!