Ez ugye nem fog sokat rontani?
Figyelt kérdés
Most lesz 1 éve hogy életmódot váltottam és lefogytam, most súlyt tartok, de most megyek 1hetes táborba és nem fogom tudni teljesen megoldani az egészséges étkezést (itt pl: a fehér kenyér, tészta/rizs lenne inkább a baj) csokit meg cukros üdítőt nem eszek/iszok, de amit az előbb leírtam azt sehogy nem tudom megoldani, de majd kevesebbet eszek belőle vagy megpróbálok más köretet kérni ha lehet, de ez ugye nem fogja annyira befolyásolni ezt az 1 évem?2021. jún. 27. 11:32
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem probléma, sőt elgondolkoznék a helyedben, hogy nem -e túl megszorító az étkezésed, hogy ilyesmi neked nem fér bele. Mindent lehet enni mértékkel!
2/3 anonim válasza:
Nem tudom mi lenne a baj a kenyérrel (még ha fehér is), a rizzsel meg a tésztával. Tényleg ne félj az ételektől, az egyesnek igazad van, esélyes, hogy nagyon megszorítod a dolgokat, elképzelhető, hogy már nem is egészséges hozzáállással.
3/3 anonim válasza:
Ez az egész szénhidráttól való félelem hatalmas baromság. Amíg kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyire szükséged van (+ beviszed a kellő mennyiségű fehérjét [a szénhidrát/zsír arány nem lényeges]), akkor fogyni fogsz. A többi nem számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!