Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet olyan alakom mint 18...

Lehet olyan alakom mint 18 évesen? 25/L

Figyelt kérdés

163 cm vagyok és 62 kg. Nagyon sokat híztam a covid alatt plusz körte alkatom van így a combom mindig is kövérnek tűnt.

Viszont 18 évesen egyben volt a testem. A combom nem volt olyan széles. A mellem ugyan akkora volt mint most és kb. 48-50 kiló lehettem. Elérhető ez a súly?

Akár álló akár ülő munkát végeztem mindig is hájas kövér combom, vádlim volt/van.

A nagy vádlimat örököltem így azt elengedtem, de a combom és a térdem körüli zsír annyira ragaszkodik hozzám, hogy úgy érzem mindegy, hogy heti 3-4szer edzettem, nem ettem cukrot, lisztet semmi olyat ami egészségtelen lenne mégis tapadnak hozzám.

Ha körül nézek mindenkinek vékony lába van. Önbizalom 0.

2021. jún. 27. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Egyél kevesebbet és mozogj többet.

Mellőzd a gyorsan felszívódó szénhidrátokat (fehér kenyér, pékáruk, gyorséttermi kaják, nasik, chipszek..stb.), cukros löttyöket.

Étkezz egészségesen és vitamindúsan.

Sportolj heti 3-szor minimum 1 órát. Itt a jóidő, menj strandra úszni.

Lehet olyan alakod, ha teszel érte kitartóan.

2021. jún. 27. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Úgy írsz mintha 40 felett lennél. Persze hogy nézhetsz még ki úgy mint amikor a legjobb formában voltál, sőt, egy kis odafigyeléssel jobban is :)

Kivétel az extrém elhízás, mert ha egyszer tönkrement a bőröd, akkor azt teljesen visszacsinálni már nem lehet. Itt 100-200 kilóra kell gondolni, nem 62-re.

Az hogy hogyan oszlik el a zsír a testeden genetika, semmit nem tudsz vele csinálni. Viszont ha kevés zsír van rajtad és izmos a lábad, akkor igazából tökmindegy hogy oszlik el a zsír, nem tud nem jól kinézni a lábad :)

2021. jún. 27. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Első körben pszichológust kellene keresned. Ha mondjuk 4-5 kilót szeretnél leadni és feszesedni, diétával és sok edzéssel, az rendben is lenne.

De ez, hogy 25 évesen kb. 40-nek érzed magad, másokat lesel egész nap, hogy milyen vékonyak, magadat meg egy zsírpacninak látod, pedig nagyon messze vagy attól, ez nagyon nem egészséges...

163 centihez pedig a 48 kiló borzasztó kevés lenne, az már a kóros soványság határa. 53-55 kiló, ami még beleférne nálad, ha tényleg nagyon vékony vagy alkatilag.

Azt viszont el kell fogadni, hogy ahogy idősebbek leszünk, úgy tűnik el a kamaszkori vékonyság... aki 30+ évesen is elöl deszka, hátul léc, meg botlábai vannak, semmi melle, semmi csípője, annak valamilyen hormonális vagy anyagcsere zavara van, vagy szimplán éhezteti magát...

2021. jún. 27. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

"Azt viszont el kell fogadni, hogy ahogy idősebbek leszünk, úgy tűnik el a kamaszkori vékonyság."

Tévedsz!

18 évesen én 159 centihez kb. 52 kg voltam, jóval kevesebbet sportoltam, mint most 30 évesen. Most jelenleg 47 kg vagyok, vékony, enyhén izmos. Sokkal jobban nézek ki, mint 18 évesen.

Ha valaki elhanyagolja magát, össze-vissza zabál mindent, nem veszi figyelembe, hogy az anyagcsere lelassul idővel, de még mindig ugyanúgy és ugyanakkor kajál, mint régen, az el is fog hízni. Simán vékony tudsz maradni, ha odafigyelsz magadra.

2021. jún. 27. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Én is 25 éves vagyok és sajnos én már eljutottam abba az állapotba, hogy ahhoz, hogy fenntartsam a 18 éves szintet, ahhoz egyre szigorúbbnak kell legyek magamhoz.
2021. jún. 27. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:
35%
Hát ez olyan, mint a jeraváni rádióhoz intézett kérdés, hogy miként érhetem el, hogy a kebleim derékszöget zárjanak be a testemmel ?
2021. jún. 27. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 évesen egy punnyadt, lusta skinnyfat voltam. Most, 30 évesen életem legjobb formájában vagyok, vékony, tónusos, 2 éve sportolok.
2021. jún. 27. 20:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát.

48-50 kg azért volt jó mert a combom nem ért össze és nem dörzsölte egymást a combjaim.

Ha vettem is egy ruhát vagy nadrágot nem kellett arra figyeljek, hogy derékban óriási a nadrág, ruha a combomra meg fel se jön a nadrág/ nem tapad rám a ruha és csúszik fel.

Sajnos nincs önbizalmam, főleg azért mert kitartó sem vagyok.

Sok sportot szeretnék kiprobálni de a szemüvegem miatt 1-2 helyről visszautasítottak. Pl.: hip hop tánc óra.. bokszra már rá se merek kérdezni...

2021. jún. 28. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!