Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon kislányos az alakom 19...

Nagyon kislányos az alakom 19 évesen. Hogyan lehetne fejleszteni, hogy ne?

Figyelt kérdés

szóval. 164 centiméter, 57.5 kilós vagyok, viszont:

A karomon extra vékony

A lábszáram is vékony

A combom egy kicsit összeér

Mellem nincs, fenekem van.

Ezek mellett úgy érzem, kellene valami olyan edzésforma, ami feminim dolgokat emel ki és erősít, hogy ne legyek egy gebe, és ne legyen aránytalanul elosztva rajtam a zsírpárna.

Lehet nem tudjátok így kép nélkül mire gondolok, de 19 évesen kicsit felnőttesebb testet szeretnék, mert tényleg kislányos. Szóval ha oldalt fordulok, a hasam picit kiáll, a mellem semmit, a karom mint egy piszavas, és emiatt görbének tűnik az állásom, pedig semmi gerincproblémám nincs (emiatt voltam egyszer ortopédián)

És mindenki 14 évesnek hisz...vagy maximum 16-nak...

Bárki bármilyen tanács 🧐✌️ kérlek írd meg nekem!!!!

2020. júl. 29. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
3%

A szilikonmellet neked talaltak ki.

Utana jarj kondiba,az formaz. A te alakodrol max egy mell hianyzik,a tobbi az szep!!

N

2020. júl. 29. 23:42
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Azta mintha engem írtál volna le!! Én is pont ekkora vagyok és a súlyom is ennyi. Egyszer felhíztam 63 kilóra akkor már nem voltam annyira vékony,lapos se voltam,de sajnos a hasam is nagyobb lett. Most 60-61 kg vagyok és nem is vékony nem is kövér szerintem pont jó. Talán te is próbálj 3 kilót felszedni egészséges ételekkel.
2020. júl. 29. 23:46
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Attól mert kicsi a melled még nem biztos, hogy kislányos az alakod, inkább csak edzetlen lehetsz, esetleg nem a legelőnyösebb az alkatod. A melleddel nem tudsz mit kezdeni, az ilyen. Egészséges étkezés+kardió+súlyzós edzés.Így formálódni fog a tested. A testalkatod viszont soha nem fogod tudni megváltoztatni, azt el kell fogadni. Valószínűleg körte alkatod van. Nem az a baj az alakoddal, hogy kislányos, mert nem az.
2020. júl. 30. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Felnőttes ruhákat lenne érdemes hordanod, amiket egy hivatalba vesznek fel, változtatni a hajviseleteden, esetleg sminkelni enyhén.

De ne aggódj, nem egy ismerősöm tagadhatottnle volna 10 évet és most meg még többnejpkmisnnéznek ki a koruknál.

2020. aug. 20. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!