A fonott haj kislányos vagy nőies?
Figyelt kérdés
Már kicsit unom, hogy mindig fejtetőre összegumizom a hajam és ennyi. múltkor befontam, de jött is a reagálás.. ,,újra kislánynak érzed magad?!,, nekem tetszenek a fonások.2017. jún. 1. 23:10
1/8 A kérdező kommentje:
a kérdés vége lemaradt :) A fonott haj kislányos vagy nőies is tud lenni?
2017. jún. 1. 23:18
2/8 anonim válasza:
Szerintem tud kifejezetten nőies lenni. Nekem elsősorban akkor szokott tetszeni, ha a hölgy alapból göndör hajú.
3/8 anonim válasza:
Inkább az a gyerekes, aki ilyet beszól. A fonások gyönyörűek, egy nőies nő pedig bármilyen frizurával nőies lesz.
4/8 anonim válasza:
Van egy csaj akit ismerek, 21 éves, edzésen mindig fonott hajjal szokott megjelenni. Nem tartanám őt ilyen hajjal kislányosnak egyáltalán. Szerintem jól áll neki. Szóval szerintem nem kislányos, kivétel, ha az illető kislány.
5/8 anonim válasza:
én fonott hajjal szerintem eléggé kislányosnak nézek ki...de nekem tetszik,és a volt páromnak is tetszettem úgy
6/8 anonim válasza:
nekem sokat van fonva, mert száll a hajam, főleg mosás után. praktikus. alváskor is jó, mert nem izzadok meg :D szerintem vagány, főleg ha kiügyeskeded azokat a tök jó fonott frizurákat. parketta fonás is király szerintem.
7/8 anonim válasza:
Habár én nem gondolom annak, az én tapasztalatom is ugyanez, hogy elég sokan annak gondolják, hogy felnőtten "furán áll". Szerintem a két oldali copf gyerekesebb, fonások közül pedig nagyon sok van, pl. egy parkettafonás szeritem nem gyerekes.
8/8 jpeter1 válasza:
A párom is kétoldali fonott copfokat hord. Nagyon hosszú,bokáig érő haja van.
Ez a kislányos stílus nagyon jól áll neki. Sokszor még rakott minibe is jár. Az alkata is nagyon vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!