Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha hónapok óta nem tudok már...

Ha hónapok óta nem tudok már fogyni, annyit jojóztam, akkor mit tegyek? Mivel indíthatnám be a fogyást?

Figyelt kérdés
Biztos volt már ilyen kérdés, de azért egyéni helyzetem miatt kiírom. Fiatal vagyok, 23 (és fél) éves fiú. Sajnos rengeteget ingadozott a súlyom az utóbbi években, voltam majdnem 120 kilós, és sikerült lemennem egyszer 80 kg-ra, de most ismét 88 kg körül vagyok. 178 cm magas vagyok. Már hónapok óta nem tudok fogyni. Minden nap edzek, súlyzózás + kocogás. Néha biciklizem. Terembe nem járok, szégyellnék. A bőröm az borzasztó, csíkos, és lóg. Férfi melleim vannak, ami nem lesz jobb semmitől sajnos. Leszoktam a dohányzásról pár hete, ezért gondolom még nehezebb fogyni. Az étkezésre nagyon vigyázok, de a cukros dolgokat amúgy sem szeretem. 2000-2500 kalória körül eszek egy nap, néha számolgatom, de nem megszállotként. Sokkal boldogabb lennék, ha le tudnám adni a maradék 10-15 kilót, és normális testformám lenne, de így tele vagyok önbizalomhiánnyal, és úgy érzem már semmi nem ér semmit. Mindent betartok, de nincs eredmény. Mit kéne még hozzátennem, vagy pluszban csinálnom, hogy fogyjak? Nem akarok egész életemben kövér maradni.

2021. jún. 26. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ez a kcal súlytartáshoz elég, vagy még kicsit több is. 2000kcal alá kellene menni, 1800-2000kcal jó lehet.
2021. jún. 26. 23:27
 2/5 anonim válasza:
10%

Azt ajánlom hogy

Most 10 napig

Kevesebb kalóriát viszel be

És azt is változatosan

Több időt edzel 15 percel

És ez csak 10 nap ez semmi

És hidd el ha jól csinálod akkor kb 10 nap alatt 2-2,5 kilót simán le tudsz fogyni

2021. jún. 26. 23:38
 3/5 WidowmakerButt válasza:
34%
Ha mindent tényleg betartasz, és tényleg nem nasizol vagy ilyesmi, akkor már fogynod kellett volna. Anyámnak hasonló volt, nem tudott lefogyni, bármit is csinált, aztán kiderült hogy pajzsmirigy alul működéstől szenved, ami miatt nem lehet lefogyni rendesen.
2021. jún. 26. 23:44
 4/5 anonim válasza:
100%
Egyszeruen, meg mindig tul sokat eszel. Raadasul a szervezet alkalmazkodik. Mondjuk most 2500 -al tartod sulyod . Ha ezt leviszed 2000-re akkor a szervezeted egy takarekosabb allapotba kapcsol, es siman tarja a sulyodat 2000-el is. Es valoszinu hogy meg 1800-hoz kepes alkalmazkodni, ezert meg akkor sem fogysz majd. Szoval becsapos, az hogy egy adott kaloriaval tartod sulyod, az nem jelenti, hogy annal kevesebbel nem tartod.
2021. jún. 27. 03:53
 5/5 anonim válasza:
34%

"karcsusag legjobb receptje ... csavarodj be egy halali twistbe! Nem hizlal tobbe se cukor sem liszt, ha kuraja naponta felora twist!"

https://www.youtube.com/watch?v=c-UVpBSH--Y

2021. jún. 27. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!