Kövér vagyok? Mennyi kellene legyen az ideális súly számomra?(49 kg,153 cm) 17/L
Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 22:21
11/21 anonim válasza:
A súlyod jó. Ha zsírosnak. látod magad vagy nem tetszik az alakod, akkor kezdj el edzeni és figyelni a táplálkozásra.
12/21 anonim válasza:
Fu igen , nagyon kövér vagy. Ideje diétázni. Gondolom azt várod azt írja mindenki hogy tökéletes a súlyod. Más meg küzd, aki betegség miatt tényleg meghízott. Az ilyenek meg itt verik a nyalukat a 49 kgal. Vicc.
13/21 A kérdező kommentje:
#12 nem azt vártam hogy azt mondják hogy tökéletes a súlyom. Inkább ne írj ha nem tudsz rendes választ adni és csak ítélkezni tudsz!
2021. jún. 27. 15:18
14/21 A kérdező kommentje:
#12 amúgy meg 63 kg voltam,nem rég sikerült leadnom pár kg-t. Amiatt kérem ki másnak a véleményét is hogy tudjam hogy ideális e mostmár a súlyom.
2021. jún. 27. 15:20
15/21 anonim válasza:
Vannak erre bmi kalkulátorok, nézd meg.
16/21 A kérdező kommentje:
#15 megnéztem,mindenhol másképp írja..emiatt kértem itt is véleményt.
2021. jún. 27. 15:42
17/21 $$$$$ válasza:
Ez testalakat függő. Mindenkin mashogy oszlik el. De szerintem egy lánynal 153 cm-hez 49 kg teljesen jó.
18/21 anonim válasza:
Mit nem adnék egy ilyen kövér lányért!
19/21 anonim válasza:
18-gondolom te is vagy vaságyastól 50 kg tömény izom férfi, persze, hogy ez a kategória a te pályád :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!