Ma hivatalos leszek egy buliba. Mit egyek és igyak, hogy ne lépjen túl a kalória keretem?
Ha jól tudom meleg étel nem lesz, inkább sajt tál, kekszek, mogyoró félék,
Illetve ha jól tudom sör és bor
Igaz még az elején vagyok eddig 3 kg fogytam csak kB 1 hónap alatt
Még kB 7et szeretnék
161cm 64kg vagyok most.
Vagy inkább csak dumáljak ne nasizzak és egy 2 pohár bort szürcsöljek el?
Mit javasoltok?
Ma tarts egy szabadnapot, egyél mindenböl, ami jól esik, élvezd a napot, ne foglalkozz a kalóriákkal.
Egy nap alatt semmit nem tudsz elrontani, egy nap alatt nem hízol semmit (a mérleg mutathat többet, de az a mennyiség meg a vízvisszatartás, nem tényleges hízás), és általános tapasztalat szerint egy-egy szabadnap után sokkal jobban beinul a fogyás, feltéve, hogy nem hetente kétszer tartasz ilyet. Havi egy-két alkalom viszont belefér.
Meg egy megjegyzés: ha normál esetben nem eszel "finom falatokat", akkor nem jól csinálod, a kalóriaszámolás lényege éppen az, hogy bármit ehetsz, csak a mennyiségre kell figyelni. Ha mindent eszel, akkor nem fogdulhat elö az, hogy egy idö után telezabálod magad olyan élelmiszerrel, ami sok kalóriát tartalmaz, csak amiatt, hogy hetekig teljesen megvontad magadtól.
Köszönöm szépen. Ahogy javasoltátok, jól éreztem magam. Ittam finom borokat és ettem sajtokat is.
Tele nem ettem magam, mértéket tartottam. Ma pedig folytatom mint eddig. Köszönöm 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!