15kg fogyás mennyire hatna ki a melleimre?
Nekem a kosarmeret semmit nem valtozott, kormeretre kellett csak kisebb melltarto. A mellem ugyanakkora,de jobban log, hurra :((
15 kilot fogytam en is, meg kb 3 kilo van hatra, de ez mar szinte semmi.
Szoval sajnos nem mindenkinek megy le belole, pedig en is nagyon vartam. Mindegy, tervben van a kisebbites, legszivesebben levagatnam az egeszet, utalom oket 🤣
Biztos, hogy onnan is le fog menni, de nem lesz pozitív hatása. Nekem kis mellem van, ha fogytam, még kisebb lett, és a formája is elment.
74N
Ha genetikus (szal a család egyéb nõtagjai is bögyösek) akkor max a mûtét segít.
A feszesség meg kor és kötõszövet kérdése.
Engem is nagy keblekkel "áldott" meg az ég, szóval mikor lefogytam 10 kilót az nagyon kihatott a mellemre,sajnos lógósabb lett bár nekem alapból lefele néző mellem volt:( És hát a fogyás nem kímélte..Tervben van a mellkissebbítés amint lesz rá keretem!:D Szóval igen a genetika borzasztóan fontos.
21/L
93 kg és 153 cm voltam, c-d kosárral. (95/c)
most 69 kiló 153 cm a-b kosárral (85/a)
de ugye ez több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!