Mit tegyek az időszakos éhségérzet ellen?
Basszus, milyen ügyes vagy!
Az nagyon szép eredmény.
Megkérdezhetem,hogy hány kilóról indultál?
Valamiból nem kap a szervzeted. A kalóriakereten belül ugye eszel pl tésztát, meg csokoládét is?
Én akkor voltam "éhes", mikor megvontam magamtól valamit.
Gratulálok! :D Őszintén, nálam a kívánósság elég random a ciklusommal kapcsolatban. Van, hogy előtte ennék állandóan csokit, de most épp megvan és hát 1 nap alatt eltűnt 1 tábla (nem diétázom).
Szerencsés alkattal könnyen kevesebbnek tűnhetsz (meg azért gondolom izmosodtál is), engem sokszor nem néztek annyinak amennyi vagyok. Én sajnos nem tudok így állni magamhoz, valószínű testképzavarom van és pszichésen is megvisel sokszor hogy egyszer ilyennek látom magam, máskor meg olyannak. 162 cm és 68 kg vagyok (24 éves és nincs gyerekem).
De összességében szerintem tényleg az a lényeg, hogy Te hogy érzed magad amikor a tükörbe nézel, és ez nem a kilóktól függ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!