Hogyan növeljem a fehérjebevitelt?
Az első válaszolónak annyit hogy nagy balf@sz! Ez a "ha nem akarsz olyan izomagy lenni" szöveg.. gondolom te bármikor akkora "izomagy" tudnál lenni ha betartanád amik a bb.hu-n vannak.
A kérdezőnek, a diétába fehérje legyen minél több. Lehetőleg egy nap 6 alkalommal próbálj táplálkozni. Legjobb fehérjék a csirke, pulyka, tengeri hal, tojás, szója. A tejet, joghurtot szerintem hagyjad, abba több a szénhidrát mint a fehérje, és az a kevés fehérje sem igazán használható. A futást ha tudod mindennap csináld, minimum 30 percet.
Első.Diéta alatt akarja csak megemelni és okosan teszi.
Kérdező.Erre van a protein turmix.Ugyanaz,mintha ennél csak iszod.Vízzel idd!Szerintem mehetne több tojás és sovány túró is.Folyékony édesítővel leöntöd és kész.
A fehérje turmixok minőségéről sokat lehetne beszélni.
Ha pl a tescoban veszel,vagy neten rendelsz ismeretlen cégtől nem biztos,hogy az van benne ami rá van írva.
Én scitec-et szoktam venni.Nem a legolcsóbb,de én meg vagyok vele elégedve.
Vagy még az auchanban árulnak nőknek "fehérjét".Megnéztem a kisbetűs részt a dobozon-fehérjetartalom 30%:).
tejsavót tolj, az olcsó és jó cucc.
babot nehogy egyél, szénhidrátbomba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!