Terhességi cukorbetegségre mintaétrend?
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni hol találok 160g szénhidrátos étrendet?
Kérdező, könyörgöm ne!
Menj el dietetikushoz! Ez marhára nem játék. Gondolj a babádra. Minden dietetikán van heti fogadóóra, ahol lehet kérdezni. Telefonálj oda és érdeklődd meg.
A 160 g CH nagyon kevés, nálunk 180-nál kezdődnek az étrendek.
A laikusok által okosságokkal teleírt fórumokat szintén hanyagold.
Kérdező, ugyanazt tudom írni, mint korábban. Dietetikus.
Az orvos nem dietetikus. Magasabb presztízsű munkát végez ugyan, de a táplálkozás nem az ő asztala. Ezen kívül sajnos ma még mindig ott tartunk, hogy az orvos és a dietetikus közt alig van kommunikáció, így sokszor a kettejük által mondott dolgok nem is igazán egyeztethetőek össze.
Én a fentiek miatt a helyedben biztos nem lennék nyugodt, amíg csak az egyikkel konzultáltam, de persze nem vagyunk egyformák.
Tudom, hogy miként kell számolni és nem 160 gramm a tényleges, mert nem mindent veszünk bele.
Köszönöm, azóta megoldódott, mert a védőnő adott nekem nyomtatott menüsort.
Nem tudom miért fáj nektek, ha valaki kap egy kis iránymutatást, hogy mégis miként készítsen el változatos ételeket, ahol ötletelhet és nem a párolt zöldség, bulgur, csirke szentháromságban merüljön ki a menüje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!