Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezek a 160g ch mintaétrendek...

Ezek a 160g ch mintaétrendek tényleg jók?

Figyelt kérdés

[link]

Eddig magamnak válogattam össze mit ettem, több kevesebb sikerrel. Most szeretnék ilyen előre megírtat kipróbálni. Ez jónak számít?

2020. febr. 24. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tűnik jónak. Egyik nap 1600, a másik nap 1100? És nem látom feltüntetve a fehérje mennyiségét, ami nagyon fontos az egészséges diétban. Ne a femina.hu legyen az irányadó, ha komolyan gondolod a diétát!
2020. febr. 24. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyénfüggő. Ki kell tapasztalni. Eleve ez a 160 ch nem működik mindenkinél. Én pl amíg annyit ettem ( orvosi ajànlàsra) egy grammot se fogytam. Szerencsére vàltottam, teljesen màsra, azóta fogyok és jobban is érzem magam.
2020. febr. 24. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Vehetsz belőle át ötleteket, de ne ragaszkodj ahhoz, hogy pont ezeket edd. Pl. a 4. napon, ha már ilyen kevés kalória jön ki, miért ne ehetnél több zsírt és fehérjét, pl. hozzácsaphatnál egy kis húst az ebédhez (nem feltétlenül száraz csirkemellet). A nyers zellerszárral engem ki lehetne üldözni a világból :)

Én is IR-es vagyok, de nem csinálom ezt ilyen tudományosan. Nem hiszem, hogy akkora jelentősége van, mikor eszek gyors és mikor lassú felszívódású szénhidrátot, és pontosan hány gramm ch van egy-egy étkezésemben. A napi keretemet betartom (max. 120 g), és kerülöm a szénhidrátbombákat. Én alapjáraton nem eszek gluténtartalmú gabonákat, így nálam a tk. tészta, kenyér kiesik, a szóját (tofu) meg senkinek sem ajánlom.

2020. febr. 25. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!