Ezek a 160g ch mintaétrendek tényleg jók?
Eddig magamnak válogattam össze mit ettem, több kevesebb sikerrel. Most szeretnék ilyen előre megírtat kipróbálni. Ez jónak számít?
Vehetsz belőle át ötleteket, de ne ragaszkodj ahhoz, hogy pont ezeket edd. Pl. a 4. napon, ha már ilyen kevés kalória jön ki, miért ne ehetnél több zsírt és fehérjét, pl. hozzácsaphatnál egy kis húst az ebédhez (nem feltétlenül száraz csirkemellet). A nyers zellerszárral engem ki lehetne üldözni a világból :)
Én is IR-es vagyok, de nem csinálom ezt ilyen tudományosan. Nem hiszem, hogy akkora jelentősége van, mikor eszek gyors és mikor lassú felszívódású szénhidrátot, és pontosan hány gramm ch van egy-egy étkezésemben. A napi keretemet betartom (max. 120 g), és kerülöm a szénhidrátbombákat. Én alapjáraton nem eszek gluténtartalmú gabonákat, így nálam a tk. tészta, kenyér kiesik, a szóját (tofu) meg senkinek sem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!