Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok küldeni 160g ch/1500...

Tudnátok küldeni 160g ch/1500 Kcal diétás étrendet, amivel lehet fogyni rendesen, és éhezni sem kell?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 24. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Jó pénzért.
2018. ápr. 24. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
27%

Én ilyennel garantáltan éheznék (sok éves tapasztalatom van benne, mindenféle számomra elképzelhető stílusban reménytelen), szóval nem is tuti, hogy létezik számodra ilyen.

Egy rendes étrend szerintem személyre szabott, bár van, aki jól bír valami átlagosat... De ez akkor is lutri.

2018. ápr. 25. 01:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én ismerősöm 18 ezer forintért ír meg egy étrendet, gondolhatod hogy nem ingyen osztogatják.
2018. ápr. 25. 07:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Keress egy dietetikust. Nálunk a helyi járóbeteg szakellátóban van,életmód tanácsadás címen fut, 6 alkalommal kell elmenni hozzá és szuper étrendet adott,meg egy csomó hasznos konyhatechnikai trükköt mondott, amivel könnyebbé tette az ételek emészthetőségét.

Ha meg rezisztens vagy marhára ne itt keress választ,hanem szakemberrel beszéljétek meg hogyan tovább.

2018. ápr. 25. 07:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Keress ra: Intenset
2018. ápr. 25. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!