Miben kellene változtatnom?
Nagyon el vagyok kenődve, 3 hete konditerembe járok, edző által összeállított edzéstervet csinálok, hetente kétszer. Másik heti 2 alkalommal kardiózok itthon futógépen, fél óra gyaloglás 5,5 km/h tempóval. Cukrot, fehér lisztet, krumplit, olajban készült ételeket kiiktattam, napi 1500 Kcal-t eszem.
3 hét alatt 30 dkg-t fogytam csak:(
Miért indul be ennyire nehezen? 102,2 kg vagyok most és 48 éves nő.
szerintem annyira nem normális..:/ DE ez csak az én véleményem
milyen intenzitású edzéseket csinálsz? lehet, hogy izmosodtál
a ruhákat a fogyástól függetlenül nem érzed lazábbnak?
illetve ha nem, akkor én még az étrendre gyanakodnék, hogy elszámolsz valamit
A kalóeiával és a tempóval nincs baj szerintem, viszont fél óra tényleg elég kevés. Nem kell nagyon magas pulzuson, de inkább hosszan kell nyomni a kardiót. Bizonyos folyamatok, amik a zsírégetéssel kapcsolatosak, be sem indulnak egy órán belül, mert közvetlenül az izmokban még ott vannak a szükséges kémiai anyagok. Kb egy óra alatt elfogynak kenyelmes pulzuson, és utána kezdi el felhasználni a zsírt, de ahhoz meg minimális szénhidrátot be kell vinni. Szóval kényelmesen, de hosszabban, es az edzést nem éhesen kezdve. Ha úgyis otthon van a futógép, lehet közben akár filmet vagy hangoskönyvet is berakni mellé.
Sok sikert! Menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!