Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi lenne az ideális...

Mennyi lenne az ideális testsúlyom?

Figyelt kérdés

Ismerem ezeket a mindenféle kalkulátorokat, de azok szerint ha 5 kilóval kevesebb lennék, az is ideális, ha öttel több, az is. Meg nehogy már egy számítógép mondja meg nekem, hogy kövér vagyok-e...

155 cm vagyok, 24 éves és lány

2010. aug. 25. 13:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Istenem..:D basszus, neked ez a szórakozásod?Másba belekötni?Nem tudom hány éves vagy, de eléggé leminősíted magadat!

Tudod, ha nekem és MÁSOKNAK, akik 160 cm-esek, az 50 az ideális, se nem kövér, se nem sovány, akkor a 155 centisnek ehhez VISZONYÍTVA(!) az 50-55 nem valószínű, egy kis matek, ajánlom a figyelmedbe.

Sajnálom a felfogó képességedet, hogy neked egyből így tűnt h magamhoz hasonlítgatom, hogy én vagyok a tökély, és ő nem lehet annyi.LOL

Mellesleg úgy emlékszem, más is leírta a saját méretét és viszonyított ahhoz képest is, ennyit erről, röhej :D

2010. aug. 27. 15:14
 22/25 anonim ***** válasza:
Az utolsó előttivel értek egyet! Épp ez a lényeg, hogy nem lehet senkihez sem hasonlítani! Ha ti akik 160 centisek és 50 kilósak vagytok, egymás mellé állnátok, totál máshogy néznétek ki alkatilag (nem a formákra gondolok). Hanem az egyiken lehet van felesleg, a másik izmos, a harmadik csontsovány. Meg amúgy is, már eleve ott kezdődik, kinek mi az ideális. Néha látok itt olyan kommenteket, hogy számomra nagyon nem szép alakú lányokra írják, hogy bombanők, tehát ennyit erről. Mindenkinek más tetszik. És ezért is hiába teszi fel bárki ebben a témában a kérdést, mert látatlan nem lehet válaszolni!
2010. aug. 27. 15:21
 23/25 anonim ***** válasza:

"Épp ez a lényeg, hogy nem lehet senkihez sem hasonlítani!"

Itt a kulcs, úgyhogy én be is fejezem, kedves 79...:-)

2010. aug. 27. 21:23
 24/25 anonim ***** válasza:
Igen, ez nagyban függ attól, hogy ki milyen, hova oszlik el a felesleg pl. De én VISZONYÍTOTTAM nem győzöm ismételni, és egy szóval se írtam olyat, hogy olyan legyen, mint én és én vagyok miss tökély.
2010. aug. 28. 10:20
 25/25 anonim ***** válasza:

"VISZONYÍTOTTAM"...

Próbáljuk meg innen, hogy megértsd.

Csak 1 példa.

Te vagy 160 cm, 50 kg, van egy másik csaj, detto, sőt, hogy ne a kg meg a szélesség számítson, mondjuk ugyanannyi a testzsírszázalékotok is (erre kicsi az esély, de mondjuk.)

Nem biztos, hogy ugyanazok a ruhák fognak jól állni, mert elképzelhető, hogy a másiknak hosszabb a lába, mint a tied, neked pedig a felső tested hosszabb, mint az övé, vagy fordítva.

Lényeg, hogy hiába ugyanazok a számok, az még nem viszonyítási alap, mivel mindenki MÁS.

Volt egy barátnőm, aki kb 5 cm-rel volt alacsonyabb nálam, de majdnem 20 kg-al kevesebb is.

Ez ha egymás mellé álltunk, nem tűnt ennyinek közel sem.

2010. aug. 28. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!