Mennyi lenne az ideális testsúlyom?
Ismerem ezeket a mindenféle kalkulátorokat, de azok szerint ha 5 kilóval kevesebb lennék, az is ideális, ha öttel több, az is. Meg nehogy már egy számítógép mondja meg nekem, hogy kövér vagyok-e...
155 cm vagyok, 24 éves és lány
Istenem..:D basszus, neked ez a szórakozásod?Másba belekötni?Nem tudom hány éves vagy, de eléggé leminősíted magadat!
Tudod, ha nekem és MÁSOKNAK, akik 160 cm-esek, az 50 az ideális, se nem kövér, se nem sovány, akkor a 155 centisnek ehhez VISZONYÍTVA(!) az 50-55 nem valószínű, egy kis matek, ajánlom a figyelmedbe.
Sajnálom a felfogó képességedet, hogy neked egyből így tűnt h magamhoz hasonlítgatom, hogy én vagyok a tökély, és ő nem lehet annyi.LOL
Mellesleg úgy emlékszem, más is leírta a saját méretét és viszonyított ahhoz képest is, ennyit erről, röhej :D
"Épp ez a lényeg, hogy nem lehet senkihez sem hasonlítani!"
Itt a kulcs, úgyhogy én be is fejezem, kedves 79...:-)
"VISZONYÍTOTTAM"...
Próbáljuk meg innen, hogy megértsd.
Csak 1 példa.
Te vagy 160 cm, 50 kg, van egy másik csaj, detto, sőt, hogy ne a kg meg a szélesség számítson, mondjuk ugyanannyi a testzsírszázalékotok is (erre kicsi az esély, de mondjuk.)
Nem biztos, hogy ugyanazok a ruhák fognak jól állni, mert elképzelhető, hogy a másiknak hosszabb a lába, mint a tied, neked pedig a felső tested hosszabb, mint az övé, vagy fordítva.
Lényeg, hogy hiába ugyanazok a számok, az még nem viszonyítási alap, mivel mindenki MÁS.
Volt egy barátnőm, aki kb 5 cm-rel volt alacsonyabb nálam, de majdnem 20 kg-al kevesebb is.
Ez ha egymás mellé álltunk, nem tűnt ennyinek közel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!