Ez a kérdés olyanokhoz szól, akik koplalással fogytak. Ti mennyit tudtatok leadni időszakos koplalással és mennyi idő alatt?
Az időszakos böjt nem egyenlőa koplalással.
Eszetlenül sem éri meg csinálni.
Egy 20:4-es ablakkal, teljes értékű ételek fogyasztásával (keress rá ez mit jelent, de nagyjából feldolgozatlan élelmiszereket) 3 hónap alatt simán lemegy 15 kg.
Ezt persze lehet turbózni, pl. heti 1x 2 napos léböjt kúrákkal.
Fiatalon, 14 évesen csináltam ilyen hülyeséget, hogy koplalok. Lement 25 kg kb 9 hónap alatt, de brutál módon visszaütött a dolog, hajhullás csomókban, gyengeség, fáradtság, gyomorfájdalom, gyakori hányinger, falási rohamok, feladás, visszahízás jojózás. Egyértelmű, hogy értelmetlen, és hosszútávon, lehetetlen épeszű embernek koplalásos fogyókúrát sokáig tartani. Akkor meg ugye ha nem tartja az ember, visszahízik, sokszor többet is, mint ahonnan indult. Én ezekben az időszakokban még túl fiatal voltam, nem volt elég tapasztalatom, tudásom ahhoz, hogy normálisan fogyjak és sajnos másokra hallgattam:( ezért mentem bele koplalásba.
Ha bevállalod, a te dolgod, max majd a saját károdon tanulsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!