Tényleg igaz hogy a szénhidrát nem ellenség?
20-as, azért fejtsd ki ilyenkor, hogy ki számít agyatlannak, mert így nem derül ki számunkra.
Különben én már bekészítettem a popcornt.
Igen, igaz.
Én egész nap zöldséget meg gyümölcsöt, ergo szénhidrátot eszek és semmi bajom nincs.
Nyilván függ attól, hogy mit eszel mellé illetve milyen szénhidrátot eszel illetve milyen formában.
Nem ellenség, de tény hogy szénhidrátból a legkönnyebb többet enni a kelleténél. Például egy tésztából könnyen lehet túl sokat szedni a tanyerra. Sok szénhidrát pedig, mint az egyszerű cukorkát tartalmazó gyümölcsök, gyorsan megdobja a vercukorszintet, és magas inzulinvalaszt eredményez.
De ezek mind kijatszhatoak, csak tudni kell bánni velük. Például tésztás Kajakhoz én mindig eszek zöldséget, így kevesebb is kell a tésztából, jobban tartom a mértékét, és lassítom a felszívódását. Az almaszeletek mellé se hiába ajánlják mindig a mogyorovajat. Egy alma önmagában nem a legjobb egy etkezesre, de ha minőségi zsiradékkal kombinalod, sokkal tovább eltelit. A lényeg hogy kompletten legyenek megtervezce az étkezéseid, okosan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!