Mit lehet tenni? Fiam születése után lefogytam 62kgról 54kgra. Maradt egy kis megnyúlt bőr,ha felveszem a nadrágot,övvel és egy testresimulós trikót hozzá kicsit kibuggyan,zavar.
Vannak kenyelmes testre simulo kulonfele fehernemuk, amik csodakat tesznek.
Ha nemregen szultel, ez meg rendezodhet. Bortapalo kremek es masszazs is segithet.A testformalo bady viszont azonnal feszes alakot formal.
Kezdj el tornázni, végezz hasizomgyakorlatokat. Biztosan fiatal vagy még, van esély a regenerálódásra. Addig is fogadd meg az előttem hozzászólók tanácsát.
73N
Keress egy lájtos edzést, amit otthon is tudsz végezni esetleg gyerkőc mellett. Akár őt is bevonhatod játékosan.
Mellette ajánlom, hogy szedj kollagént. Jó a bőrre, a hajra, körömre, fogyáshoz stb.
Ajánlom a BodySelect kollagén italporjait, elég sok kollagént tartalmaz. Napi 10 grammot kell meginni. Nekem bevált fogyás mellett, nem lett laza a bőröm.
Magamat ismerve én is egy esemény/időszak hatására veszem észre magamon és akkor kezdek el tenni érte. Mint idén például nem mutatott jól rajtam egy kiszemelt bikini.. :) Lehet, hogy most van egy kis plusz ideje, rájött, hogy szeretne megint bikiniben lenni a nyáron, vagy tetszeni szeretne magának. Mi nem tudjuk és nekünk mindegy is, de az a fontos, hogy szeretne változtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!