Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy éljem túl? Itt az iskolak...

Hogy éljem túl? Itt az iskolakezdés, és még mindig utálom magam.

Figyelt kérdés
Ebben az évben ballagtam, és most jön a középiskola... Nagyon rossz érzés úgy megpróbálni leadni az első kg-t, hogy tudom, az első napig semmi látványosat nem érhetek el... Ami ront a helyzeten, hogy a srác, aki tetszik, az is a suliba jár, de nem akarom, hogy így lásson... Meg az osztálytársak.. áhh parázok... Amúgy nem vagyok kövér, de felesleg azért akad... :( 15/L
2010. aug. 24. 21:28
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

hugom és te közted annyi a különbség h 1 kilóval több mint te, de így is olyan jó csaj, nem is kövér és semmi "felesleg" nincs rajta.. vagyis annyi van amennyi kell, így néz ki egészségesen.. amúgy szntem nem nézhetsz ki rosszul!! EZ A NORMÁLIS!!

Szerezd be a "légy magabiztos c. könyvet (McKenna, Paul)". Nagyon jó könyv és rájössz közbe hogy mit csinálsz rosszul, és sokkal pozitívabban, bátrabban, magabiztosan élheted az életed. Kár h én nem találtam rá 15 évesen..

2010. aug. 24. 22:00
 12/24 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:)

Ezzel a súllyal egyáltalán nem vagy kövér.Én 160 cm vagyok,és 65 kg voltam akkor,most már csak 60,de még mindig van miből fogyni:(

Írhatnál még az alakodról,hogy alul vagy felül vagy inkább vastagabb,vagy arányosan oszlik-e el rajtad a felesleg,mert akkor tudnék tippeket adni:)

13/24 A kérdező kommentje:
21:56-os, köszi szépen. :)
 14/24 anonim válasza:

hugom és te közted annyi a különbség h 1 kilóval több mint te, de így is olyan jó csaj, nem is kövér és semmi "felesleg" nincs rajta.. vagyis annyi van amennyi kell, így néz ki egészségesen.. amúgy szntem nem nézhetsz ki rosszul!! EZ A NORMÁLIS!!

Szerezd be a "légy magabiztos c. könyvet (McKenna, Paul)". Nagyon jó könyv és rájössz közbe hogy mit csinálsz rosszul, és sokkal pozitívabban, bátrabban, magabiztosan élheted az életed. Kár h én nem találtam rá 15 évesen..

15/24 anonim ***** válasza:

Figyelj,teljesen megértelek.

Nincs veled semmi baj,csak te is olyan nő vagy,aki mindig talál magán valami kifogásolni valót.

Amúgy én is ilyen vagyok.

Pl nekem egy csomóan azt mondják,milyen jó alakom van,a fiúk is megfordulnak utánnam,de én mégis mindig úgy érzem magam,hogy kövér vagyok.

És túl nagynak találom a fenekem,amit amúgy imádnak,mert olyan tökéletes kerek,és mindenki dícséri.

Igazából egyik nap megvagyok elégedve magammal,másik nap meg tükörbe sem szeretek nézni.

Szerintem te is ilyen hangulatember lehetsz mint én.

Én mondjuk azt szoktam csinálni,hogy ha szar kedvem van,meg éppen utálom magam,felhívom egy barátnőmet menjünk shoppizni,vagy legalább sétálni,beszélgetni.

Az a legrosszabb,ha beállsz a tükör elé,és utálod magad,mert attól még jobban befordulsz.

Legalábbis én ezt tapasztalatból mondom.

De még az is beszokott jönni nálam,ha szépen kisminkelem magam,és attól sokkal szebbnek érzem magam,aztán kirakok egy-két képet iwiwre,megdícsérnek,és happy vok.

Mindegy,az a lényeg,hogy csinálj valamit,amitől jobban,és szebbnek,és csinosabbnak érzed magad.

Ja és még azt akartam mondani,hogy a sötét ruhák nem feltétlenül jók,mert a hangulatod is sötétté válhat.Inkább a fazonnal próbáld slankítani magad.

Ha pl a csípődön van felesleg,ne vegyél fel nagyon csípő nacit,haspólóval.Lepd meg magad valami új gönccel,ami jól áll,és meglátod jobban érzed majd magad.

A srácra pedig mindig mosolyogj kedvesen,ne lássa,hogy zavarban vagy tőle.

Sok sikert!

2010. aug. 24. 22:01
 16/24 anonim válasza:
szia. szerintem elégedj meg magaddal, mert akkor nő a kisugárzásod, és ezt mindenki észre fogja venni, a kiszemelted is, ismerek pár ducibb egyént, és annyi önbizalma van h egy kis vákony csajszinak nem is lehetne ennyi...Szeresd önmagad, és ezáltal mások is szépnek látnak majd. :D hosszú út vezet egy fogyókúra szép eredményéig, de még nagyobb teljesítmény ha azzal a testtel amiben élsz, megelégedsz és nem akarsz rajta változtatni--> ha egy vékony lánnyá változnál akkor az már nem is te lennél, nem igaz? minden jót. C:
2010. aug. 24. 22:03
 17/24 A kérdező kommentje:
Mell nem nagy de nem is túl kicsi. Has háát, izom az mehetne rá, elég kis "pufi" :D Hogyha választani kéne, akkor inkább körte alkatom van. Fenék a legrosszabb persze. Comb is olyan uffffff... Nagy és formátlan.
2010. aug. 24. 22:03
 18/24 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi mindenkinek.
2010. aug. 24. 22:04
 19/24 anonim ***** válasza:

Biztosan nem kell fogynod,szerintem csak feszesedni szeretnél.

Szerintem youtube-on keress rá béres alexandrás,rubint rékás,stb gyakorlatokra,úgy sokkal könnyebb csinálni,mintha magadtól neki állnál.

Minden nap csinálod,mondjuk 20 percig,és nem csak az alakodon fog látszódni,hanem a közérzeted is jobb lesz.

2010. aug. 24. 22:17
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

21:56 vagyok:)

Közben láttam,hogy írtál.Szóval mindenütt van egy ki felesleged,de az nem baj,attól még lehetsz csinos:)

Nadrágból az egyenes,cső szárút ajánlom,mert a bő szárú,csak még jobban vastagítja a lábad,a répa fazon mert irtó hülyén néz ki egy kicsit vastagabb lábon is:

[link]

Az ilyesmi nadrágok neked teljesen jól állnának,de arra vigyázz,hogy inkább legyen sötétebb,és ne legyen rajta sok zseb.

Ha szép a vádlid,nyugodtan hordhatsz szoknyát is,egy térdig,vagy picit a fölé érőt,és az A-vonalú,lefelé bővülő neked jól állna:

Ezek mind A vonalúak:

[link]

[link]

[link]

-Felsőkből válassz V-kivágásút,az optikailag karcsúsit,a függöleges csíkozás is,a fekete,sötétebb színek,persze ez nem azt jelenti,hogy mindig feketébe kell járnod,nyugodtan viselj színes,mintás felsőket is:)

-Ha hosszú a hajad,mindig hordd kiengedve,vagy vasald ki egyenesre,vagy tegyél bele hullámokat.

-Viselj sok-sok kiegészítőt,idén nagy divat,a nagy köves gyűrű,a sok,vastag karkötő,a nagy és színes fülbevaló,a hosszú nyakláncok:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Viselj sok-sok színes dolgot,az mindig felvídit!Még van pár nap a nyárból,használd ki,és ne stresszelj,csak legyél kedves mindenkivel!:)

Ajánlom még ezeket az oldalakat:

www.polyvore.com

www.lookbook.com

www.pink.hu

www.fashion.hu

Sok sikert!:)

2010. aug. 24. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!