Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet hatékonyan...

Hogyan lehet hatékonyan Fogyni combrol?

Figyelt kérdés
A legtöbben izmosodni szeretnének de en nem! A célom az lenne hogy a combon minél vékonyabb legyen tehát Fogyni akarok róla nem izmosodni mert az izommal együtt jár az hogy csak jobban néz ki de nem vékonyabb! Valaki tudna segíteni hogy hogy lehet combrol FOGYNI? Milyen módszerrel ez lehet diéta edzés bármi csak kéne valami ami hatékony. Mielőtt elkezdenetek hogy ez nem szép meg hogy miért akor előre leszogezem hogy az ilyen véleményem egyáltalán nem érdekelnek mert én ezt szeretném és a saját testéből én döntök akik viszont tényleg segítenek nem kritizalnak és normális kommentet írnak azoknak előre is nagyon nagyon szépen köszönöm!! 🥰
2021. máj. 31. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Ilyen kérdeseknèl csak az jut eszembe hogy miért nem titeket visz el a covid? Egyébként ilyen szellemi képességekkel hogyan lehet élni ?

NINCS HELYI FOGYÀS. PONT. Nem tudom és nem is értem hogy ezt miért nem lehet felfogni de azt sem hogy ez miert nem evidens😣😣😣😣 hála égnek lassan kipusztul a bolygó vele együtt az ilyenek is

2021. jún. 1. 07:38
 2/6 anonim válasza:
75%

Az első válaszoló stílusát egyáltalán nem értem, még akkor is, ha amúgy igaza van.

Nem vagyok szakértő, de sokat olvastam a témában és, ha jól tudom akkor a nők nehezebben fogynak combból, de lehetséges. Én is küzdök ezzel a problémával, de elfogadtam, hogy ez egy lassabb folyamat. Szerintem te is nézz utána a neten, hogy milyen zsírégető edzések szimpatikusak számodra, és ne ess kétségbe, ha nem egyből a combodból fogsz fogyni.

Sok sikert és jó mozgást! :)

2021. jún. 1. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel helyi fogyás nincs, ezért egyél jóval kevesebbet, mint eddig, és akkor fogyni fogsz mindenhonnan.
2021. jún. 1. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Kalóriadeficittel. Ennek eléréséhez azt kell tenned, hogy kevesebbet eszel. Fogyni fogsz mindenhonnan, csak combról nem lehet, mivel nincs helyi fogyás. Segíthet a kardió is, bár, ha izmosodni nem akarsz lábra, akkor a legtöbb féle kiesik.
2021. jún. 1. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Helyi fogyás nincs, zsírégető edzés nem létezik (akkor se, ha lehet olyat találni, amit így hívnak), mint már előttem leírták, általánosan fogyni kell és remélni, hogy a combod minél előbb "sorra kerül", azt a genetikád határozza meg, hogy honnan kezdi először bontani a zsírt a szervezeted. Például nekem ez a kulcscsontom és környéke, "vicces" volt, mikor 86 kilóval kiálló kulcscsonttal rohangáltam - sajnos ezt nem tudod befolyásolni.
2021. jún. 1. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Tuti le leszek pontozva, de nem erdekel. En is csak combbol szeretnek fogyni mivel mashova nem is hizom. A gambe slim szep labak lottyet probalom egy hete, eddig ugy nez ki segiteni fog. Meginditja a keringest a labban, a nyirokpangas ellen van, az is elkepzelheto hogy a vizet igy tarozza a tested, a combokon zsir formaban, igy megfelelo vizfogyasztassal, (plusz ebben a lotyiben is bizva) lemegy a zsírréteg.
2021. jún. 2. 00:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!