Miért ingadozik ennyire a súlyom?
Sziasztok.
Elmondom röviden a történetet.
6 és fél hónapja elkezdtem életmódot váltani, most ott tartok hogy 29kg lement rólam, már csak 3-4-től szeretnék megszabadulni.
Ugye mikor elkezdtem itthon voltam, nem kellett suliba menni, szépen is haladtak a dolgok.
De május 10 után (ekkortól kellett ismét suliba, és kollégiumba is mennem) mintha más lenne valami.
Suli mellett is ugyan úgy edzek a koliban mint itthon csináltam.
A fő dolog:
Hazajövök pénteken, mérek a mérleg szerint 77kg-ot, ez szép és jó, mert 79 ről indultam suli előtt 1 nappal, tehát jól csinálok valamit. És amint megmérem magam szombaton, a mérleg 77.4-et mutat, vasárnap pedig már 78 at.
Ugyan ez most is.
Haza jöttem pénteken, 78 voltam múlt héten, most mértem pénteken 76.2-t, tegnap előtt 76.6-ot, tegnap 76.9-et, ma pedig 77.4-et...
Tudom, hogy felesleges mérnem magam, és nem ez számít hogy mennyit mutat, de azért ilyenkor mégiscsak elkeseredek, mert nem tudom mi van ilyenkor.
Mindig reggel, WC és felkelés után mérem magam, ruha nélkül, ugyan ott, ugyan abban az időpontban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!