Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zabkása helyett zabpalacsinta?

Zabkása helyett zabpalacsinta?

Figyelt kérdés

Diétázom, próbálok normálisan enni. Reggelire sokan zabkását esznek amit én ki nem álljatok, ezért arra gondoltam hogy zabpehylelisztből 50g, 1 tojás, és 125 ml sovány tejből csinálok kis palacsintákat. Ezt már szeretem, és sokkal szívesebben eszem meg.

Jól gondolom, hogy ez jó alternatívája a zabkásának? Kalória értéke szinte ugyanannyi így. 6 kis darab palacsinta van ennyi adagbol.

2021. máj. 29. 10:13
 1/6 A kérdező kommentje:
És eritrittel edesitem.
2021. máj. 29. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Olaj nélkül sütöd? Mert az olaj hiába pici, meglepően sok kcal. Ettől még beleférhet, nem baj, csak számolj azzal is. Szerintem jó ötlet, ha zabkása nem ízlik.
2021. máj. 29. 10:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Egy csepp olívaolajjal sütöm.
2021. máj. 29. 10:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg csak egy csepp, az valószínűleg nem sok. Általában az ilyen "öntök egy kicsit a serpenyő aljába" tud veszélyes lenni, simán lehet 10 g is, ami eleve 90 kcal.
2021. máj. 29. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Sentséges szűzmária! Mindenképpen kell egy kis olaj a sütéshez, különben megnézheti az eredményt. Még a legburzsujabb teflonba is... de a tisztességesen kiégetett acélserpenyőbe is csak ugyan annyi kell...
2021. máj. 29. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Én kókuszzsírban sütöm, de pl én nagyon szeretem a zabgofrit is. A zabkását én se nagyon csípem.
2021. jún. 2. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!