Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugráló kötéllel le lehet...

Ugráló kötéllel le lehet fogyni? Főleg a derekamon és a combomon van egy kis felesleg. Mennyit kell csinálni belőle naponta hogy hasson?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 18:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Elég régi kérdés, de írok hátha valakit érdekel:)

Én is ugráló kötelezek,mert nem nagyon szeretek futni. És én egy hét alatt tök sokat fogytam,vékonyabb lett a hasam. Sokan mondták is hogy észrevehető a változás a lábamon és a hasamon is.

Annyit csináltam meg naponta amennyit éppen bírtam 150-200 és ha nagyon elszánt voltam többet, aztán futottunk suli köröket és amíg máskor alig bírtam most könnyedén fáradság és oldalszúrás nélkül letudtam futni, míg a többiek szenvedtek.:D

Persze mellette csináltam pár felülést is, és több vizet próbáltam bevinni, kevesebb kalóriát enni, kevesebb szén-hidrátot, és esténként már nem nagyon ettem. De mikor hogy. Ha bűnöztem akkor megpróbáltam többet mozogni.:) Illetve azt ettem, amit szeretek (pizza) nem vontam meg magamtól csak kevesebbet. ^^

Szerintem ha nem kell sokat fogynod akkor sikeres lehet, csak ne ülj és mozogj valamit, már az is segítség a testednek.:)

2016. máj. 18. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!