Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha hónapok óta alig eszem, de...

Ha hónapok óta alig eszem, de nem fogyok, holott van rajtam több mint 10 kg felesleg, az miért van és mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Hormonjaim jók, vérkép jó.

Az, hogy keveset eszem, ezért raktározom, már hallottam, de mikor emiatt kicsit többet ettem, gyorsan nagy hízás lett, nemhogy fogyás.

2021. máj. 25. 08:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

29-es, igen bocs elsiklottam az alapanyagcserédnek megfelelően megjegyzés felett. (27-es vagyok).

meg a 13-as is, mert már akkor úgy gondoltam, hogy ez trollkodás, de a 30-as komment után már 100%.

2021. máj. 26. 00:26
 32/32 A kérdező kommentje:
Egy szó sem esett makrókról. Ki se ejtették ezt a szót. Hol beszélnek erről? Milyen rendelésen? Dietetikus sem használta ezt a szót, végig ch-ról beszélt ( akinél voltam helyettesítéskor, az sem).
2021. máj. 26. 02:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!