Ha hónapok óta alig eszem, de nem fogyok, holott van rajtam több mint 10 kg felesleg, az miért van és mit tudok tenni?
Hormonjaim jók, vérkép jó.
Az, hogy keveset eszem, ezért raktározom, már hallottam, de mikor emiatt kicsit többet ettem, gyorsan nagy hízás lett, nemhogy fogyás.
Ilyet egy szakember se mond. Ha valóban 900kcal-t ennél mennie kellett volna le, ha csak nem sok sz@rt eszel.
155 cm-hez rettentően sok a 67 kg. Menj el futni étkezz normálisan.
Dietetikus javasolt 600 kalóriát???? Kettő is? Jesszum.
Figyelj a makrókra, mozogj rendesen, legyél kalóriadeficitben (de ne ennyire) és pihenj sokat. Szedj sok D vitamint, az segítheti a fogyást.
A testtömeged szorozd meg 80-nal, annyi nemzetközi egységet kell szednem minimum.
Szóval ha vagy pl. 70 kiló, akkor 70x80 IE D vitamin naponta.
Az mit jelent, hogy a hormonjaid jók? Melyek, miket néztek? Mennyire jók?
Ez nagyon jó.
Én meg itt nem eszem eredmény nélkül. Kb november óta eszem ennyit. Eleinte fogytam, aztán megállt.
Tuti 600-at mondtak. :(
Leirom akkor ujbol.Tehat kiszamolja az alapanyagcsere szuksegletet es annyit eszik es mozog,makro tapanyagokra figyel.Nyilvan ha nem akarja akkor nem csinalja ugy ahogy en leirtam mert o donti el nem pedig en.En leirtam az en modszerem mert en igy fogytam le es azota is tartom a sulyom.De ertem mire gondolsz 27-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!